Imagini din noul apartament al Oanei Radu: „Sufrageria arată absolut divin”

Oana Radu s-a mutat într-un nou apartament și este mândră de cum arată acesta. Artista a investit o mulțime de bani în locuință.

Pe una dintre rețelele de socializare, Oana Radu a arătat tuturor imagini din nou ei locuință. Vedeta a investit foarte mulți bani în mobilier, însă rezultatul este pe măsură. Ea a optat pentru nuanțe de bej, nuanțe pastelate și auriu.

„Tapetul este superb. Uitați cât de frumoasă este și lustra. Patul este piesa de rezistență din dormitor. Patul este exact așa cum îl vedeți, cu toată tapiseria asta de pe perete. Este absolut divin! Ieșim din dormitor și avem această superbă canapea și o lustră divină. Intrăm în baie, însă momentan nu sunt așezate cum trebuie. Sufrageria arată absolut divin.'

Apartamentul nu este 100% așezat, însă lucrările s-au încheiat. Oana Radu trebuie să își mai aducă hainele și obiectele personale.

„Suntem la un 90 la sută gata, mai sunt mici chichițe de reparat, câteva detalii, dar eu zic că se rezolvă rapid. A ieșit super casa, exact cum ne-am dorit. Mă uit în jur și nu-mi vine să cred că este casa noastră. Am muncit foarte mult pentru ea și cred că toți oamenii care au trudit din greu pentru viețile lor știu ce înseamnă asta', a declarat Oana Radu pentru Click.

apartament-Oana-Radu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Cum își câștigă traiul Oana Radu

Oana are un program foarte încărcat, trezindu-se în fiecare zi la 5 dimineața pentru a avea timp să-și ducă la bun sfârșit toate planurile care îi aduc satisfacții financiare. Oana Radu și-a vândut dieta care a ajutat-o să slăbească și are un bussines cu lenjerii modelatoare.

„Tu știi cât muncesc eu pentru 9.000 de euro? Mă trezesc la 5 dimineața. Fac o oră sau 45 de minute cardio pe stomacul gol, apoi iau micul dejun. Merg la sală și mă antrenez două ore, apoi merg să fac tranzacții la bancă sau plătesc furnizori. Merg la croitoreasă și las materialele pentru lenjeriile modelatoare, mă ocup de grupul de slăbit.

Apoi merg la studio și stau până pe la 7-8 seara, uneori și mai târziu. Îmi iau întotdeauna casoletele cu mâncare la mine, pentru că am ore fixe la care trebuie să mănânc. Mănânc oriunde aș fi și mănânc întotdeauna. Ajung acasă și fac facturi, preiau comenzi, uneori fac și coletele, editez singură pozele, mă gândesc la colecții noi, îmi filmez singură campaniile, editez filmările, mai lucrez la piese.

Chiar muncesc foarte mult. (…) Am mașina în rate. Nu-mi ajung banii. Noi ne-am achiziționat un apartament. Am dat un avans mai mare și în fine, mai trebuie să dăm niște bănuți. Am tot așteptat să ne luăm câte ceva. Îmi doresc o geantă, pantofi și o brățară. Am zis că mai aștept puțin și când o să fiu super-bogată, pentru că o să fiu, când o să-mi vină banii o să-mi iau tot ce vreau.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete