Vești noi despre emisiunea de la TVR în care Radu Ștefan Bănică e jurat: „Vor fi momente când vă vor da lacrimile”

„Vedeta familiei' vine cu al doilea sezon la TVR 1, din 18 martie. Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică sunt pregătiţi să jurizeze noii pici artişti, introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu.

Multe surprize, răsturnări de situaţii şi decizii atipice, amalgam de sentimente, lecţii de viaţă şi curaj, dar mai ales voioşie, gingăşie, voci care te lasă fără suflare… Şi toate venite de la nişte copii care dau totul pe scenă la „Vedeta familiei', show-ul micilor talente muzicale de la TVR 1.

Din 18 martie, emisiunea în care protagonişti sunt copii între 5 şi 11 ani care vin să arate că talentul se moşteneşte revine cu al doilea sezon la TVR 1. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la ora 9.30, ne umplem de energia lor, îi susţinem şi ne bucurăm de un spectacol efervescent.

După un prim sezon relativ scurt, telespectatorii şi-au dorit ca emisiunea să continue. La fel de mult îşi doresc şi copiii talentaţi, susţinuţi de părinţii lor, un cadru perfect în care să îşi demonstreze talentul, carisma, înzestrarea vocală.

„Vor fi momente când vă vor da lacrimile, dar şi situaţii când veţi râde ca la stand-up comedy', spune despre noul sezon „Vedeta familiei' jurata Elena Gheorghe. „Copiii din show sunt foarte diferiţi şi asta e frumuseţea. Fiecare aduce ceva special. Unii sunt foarte vorbăreţi, dezinvolţi, relaxaţi, alţii timizi, foarte sensibili. Când vine vorba de cântat, apar surprizele: câteodată, cei timizi sunt mult mai buni decât cei dezinvolţi', adaugă ea.

Radu Ștefan Bănică: „Datoria mea este să îi îndrum pe copii spre ce consider eu că este bine'

Întrebat ce îi place cel mai mult la rolul de jurat la „Vedeta familiei', dar şi ce e cel mai greu în această poziţie, Radu Ştefan Bănică punctează: „Din experienţă ştiu cum este să stai în faţa unui public, juriu sau a camerei de filmat, iar copiii noştri fac asta pentru prima oară, probabil. Ca jurat, datoria mea este să îi îndrum spre ce consider eu că este bine pentru ei şi să îi încurajez, unde este cazul.

Este o poziție grea, mai ales pentru că lucrăm cu pici. E cel mai important să încurajezi copilul în ceea ce își dorește şi poate, dar, în același timp, trebuie să fim şi realiști'.

juriul-vedeta-familiei_sezon-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Matilda Pascal-Cojocăriţa e în juriu la „Vedeta familiei'

Interpreta Matilda Pascal-Cojocăriţa, de asemenea jurat al show-ului „Vedeta familiei' de la TVR 1, completează: „Bucuria cea mai mare este când apare câte o mogâldeaţă talentată, care, în momentul când deschide gura, îţi taie răsuflarea! Dar rolul de jurat nu e deloc uşor când este vorba de sufletul copilului, când trebuie să îl faci să înţeleagă de ce nu a luat el premiul cel mare.'

Timp de o oră şi jumătate, în fiecare ediţie, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.

Gazdele fiecărei ediţii sunt aceiaşi simpatici Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu, ambii părinţi şi amândoi gata mereu să intre în jocul copiilor, dar şi să afle cele mai interesante lucruri de la ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete