ANDREEA BERECLEANU, muză pentru designerul ADRIAN OIANU

Andreea şi Adrian se cunosc demult, dar au devenit prie¬teni de curând. Pe ea o atrag creaţiile lui autentice, iar pe el natura¬leţea ei. În plus, amândoi sunt cafegii înrăiţi. I-am găsit la atelierul lui Adrian povestind şi savurând câte o cafea. „Adrian chiar se pricepe la ghicit în cafea.

Am aflat întâmplător, asta după ce mi-a făcut o cafea la ibric, cu zaţ mult. Şi ne-am gândit atunci: nu e păcat de atâta zaţ? Şi uite aşa, aflu la el la atelier ce audienţe voi avea a doua zi!“, glumeşte Andreea.
De când vă cunoaşteţi?

Andreea: În 1995 sau 1996, lucram amândoi la Media Pro, dar în departa¬mente diferite. Ne-am cunoscut tangenţial, ne vedeam la diverse eveni¬mente, dar nu eram prieteni apropiaţi.

Adrian: Acum vreo 2-3 ani am început să comunicăm prin Catrinel (Catrinel Chiriac, PR-ul lui Adrian – n.r.), care insista ca Andreea să vină la atelier… simţeam că ni se potriveşte, că avem multe afinităţi.

Andreea: Şi eu tot nu găseam timp să vin… Dar acum, de când am început să ne vedem, simţim nevoia să ne în-tâlnim tot mai des şi am devenit foarte buni prieteni.

Am multe în comun cu Adrian, dar mai ales spiritul critic. În special la adresa societăţii în care trăim şi unde el s-a întors după atâţia ani de „exil”. Dar Adrian poate fi şi tolerant.

Spre exemplu, sunt sigură că ar avea de comentat în privinţa alegerilor mele vestimentare, dar pentru că ţine la mine, nu îmi spune nimic. (râde) Omul e civilizat şi mai ales elegant, a învăţat atâţia ani în America!

Citeşte tot pe viva.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete