Andreea Berecleanu la Ziua mondială a Spălatului pe Mâini

Vezi pozele

Andreea Berecleanu s-a alăturat campaniei educaţionale Protex, vizitând copiii din Şcoala Generală Numărul 150 din Sectorul 5, Bucureşti. “ Mi-am dorit să mă alătur şi anul acesta iniţiativei Protex, de a sărbători Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini printr-o campanie educaţională, dat fiind faptul că spălarea mâinilor cu apă şi săpun poate fi la fel de importantă ca folosirea antibioticelor şi a vaccinurilor, contribuind la protejarea sănătăţii fiecăruia dintre noi.”, a declarat Andreea.

Participanţii au semnat, cu ajutorul voluntarilor Crucea Roşie Română, stickere în formă de mânuţă, ca un simbol al promisiunii lor că îşi vor păstra mâinile curate.

Stickerele în formă de mânuţă semnate de copii în cadrul campaniei educaţionale Protex şi-au găsit locul pe un panou uriaş, amplasat în pasajul staţiei de metrou Victoriei. Trecătorii au fost invitaţi să se alăture iniţiativei, semnând şi ei stickere. În perioada 8-12 octombrie 2012, peste 5000 de copii din şcoli bucureştene au primit produse Protex şi au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri