După ce a slăbit 65 de kilograme, Oana Radu face declarații surprinzătoare: „Înnebunesc când cineva se atinge de mâncarea mea”

Oana Radu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Vocea României', iar apoi s-a lansat pe piața muzicală cu câteva piese proprii. Ulterior, ea a făcut și o schimbare majoră în viața ei și a reușit să slăbească 65 de kilograme, într-un timp relativ scurt.

Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, unde a vorbit deschis despre dietă, despre operațiile estetice și discuțiile cu iubitul ei pe tema alimentației.

După ce a slăbit 65 de kilograme, Oana Radu face declarații surprinzătoare

Oana Radu a recunoscut că viața ei s-a schimbat după ce a slăbit, însă mai are încă momente când mănâncă mai mult decât ar trebui.

„Mâncatul pentru mine este ca un ritual. Sunt momente când merg la prietena mea și ne îmbuibăm. Și atunci când merg la cumpărături întotdeauna întreb pe toată lumea dacă vrea ceva. Le spun clar să-mi zică dinainte dacă vor, pentru că eu de la mine nu le voi da.

Nu suport să-mi ia cineva din mâncare. Mor. Înnebunesc când cineva se atinge de farfuria mea. Simt că mi se urcă sângele la cap. Mi se pare că niciodată nu am suficientă mâncare în farfurie. Și am impresia că, dacă mai ia și x și y, nu îmi mai rămâne. Nu am mers la un psiholog să întreb de unde vine treaba asta', a mărturisit Oana Radu în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Cântăreața a vorbit și despre intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, dar și despre cele care urmează.

„Sunt tot felul de proceduri care au apărut acum, dar e deja prea târziu, pentru că este o piele moartă care și-a pierdut vitalitatea. Nu știu dacă vor fi neapărat operații cu bisturiul, dar sigur va fi ceva. Preconizez că prin octombrie-noiembrie va fi', a mai spus Oana Radu.

Artista a mai vorbit și despre felul cum era percepută înainte de a slăbi, dar și despre cum se simte acum în pielea ei, despre relația cu iubitul și planurile de viitor. Întregul interviu va fi difuzat duminică, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Oana Radu, cerută în căsătorie: „Dacă nu vreau, mă omoară…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete