Ilinca Vandici, schimbări majore de când a rămas însărcinată: “Zici că sunt picurată cu foc, înnebunesc”

ilinca vandici schimbari majore de cand a ramas insarcinata

ilinca vandici schimbari majore de cand a ramas insarcinata

În momentul în care apare o sarcină, organismul unei femei suferă schimbări majore, lucru pe care l-a observat din plin și Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este însărcinată și urmează să nască în luna iulie. Dacă până acum ceva timp se putea lăuda cu o sarcină ușoară, care nu îi provoca dureri sau probleme mari de sănătate, odată cu trecerea timpului, vedeta a început să simtă anumite schimbări. Mai exact, vedetei îi este din ce în ce mai greu să se odihnească, iar oboseala își spune cuvântul.

“Au început să mă doară coastele și pe stânga și pe dreapta pentru că eu eram obișnuită să dorm pe burtă. Ia un om din mediul lui sau din lucrurile cu care a fost obișnuit, învățat, acomodat 30 de ani și fă-l să facă ceva total nou având aceleași rezultate. Exclus. Ei bine, de la dormitul meu pe burtă, broscuță, unde mă simțeam cel mai confortabil din lume, sau pe spate, câteodată, am ajuns doar pe laterale. Cum să faci asta? Amorțesc, mă doare, mă trezesc de 5 ori pe noapte, la un moment dat într-una din cele 5 dăți nu mai adorm și stau și contemplez.

De citit nu mă apuc să citesc pentru că dacă mă prinde subiectul nu mai adorm deloc, deschid televizorul poate, mă uit la ceva la întâmplare, trece o oră, trec două, nu e problemă, a doua zi am 12 ore de filmări. Nu, e foarte greu. Asta cu somnul e serioasă și pentru mine e extrem de apăsătoare pentru că,  nu știu dacă e sănătos sau nu, însă sunt genul de om care doarme și 10-11 ore pe noapte, cum îl pui, fără să se trezească. Acum, dintr-o dată,  totul s-a înjumătățit, somnul nu mai e somn. Dacă acum e așa, mâ gândesc, în momentul în care vine bebelușul cum o să fie?”, a spus Ilinca Vandici într-un interviu pentru revista Unica.

Pe lângă problemele cu somnul, Ilinca Vandici se confruntă și cu episoade în care își pierde răbdarea.

“Mi se întâmplă transformări. Înainte de fericitul eveniment, eram un om care trece cu vederea foarte multe, un om care acceptă foarte multe, un om care înțelege diverse lucruri care se întâmplă în jurul lui cu care poate nu este de acord, nu le acceptă, nu le-ar face personal, însă înțelege că oamenii sunt diferiți, câteodată se poate, câteodată nu se poate. Acum, zici că sunt picurată cu foc, înnebunesc, nu mai am răbdare, nu înțeleg de ce am ajuns la ședința foto și nu sunt pensulele aranjate pe masă? Adică cum?

Trebuie să aștept eu 10 minute să aranjăm pensulele, când în alea 10 minute eu mai dormeam liniștită acasă. Deci cam așa am ajuns. E ceva foarte rău ce mi se întâmplă, nu mă recunosc. De multe ori vorbesc și spun lucruri pe care le gândesc, care poate sunt răutăcioase și nu îmi dau seama, nu spuneam asta niciodată înainte, eram foarte cerebrală și treceam prin filtru tot ce încercam să exprim. Acum nu mai am niciun filtru. Pe lângă asta, faptul că sunt greoaie, că simt că am vreo 10 kilograme în plus, pe care nu le am, nu am acumulat încă 10, dar le simt. Am senzația că trebuie să mă ajute toată lumea, să îmi facă toată lumea câte ceva”, a povestit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici urmează să nască un băiețel, în luna iulie a acestui an. Aceasta are o relație cu Andrei Neacșu. În prezent, Ilinca Vandici prezintă emisunea “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată pe Kanal D.

Foto: facebook

Citește și:

Anii nu au iertat-o nici pe ea! Cum arată celebra Natalia Oreiro fără niciun pic de machiaj?

După ce a scăpat de tumoarea de la sân, Carmen Șerban are din nou probleme de sănătate: „Nu ştiu dacă se poate trata'

Oana Lis, declarație surprinzătoare: „Sunt gravidă. O să avem un copil pe care o să îl cheme Lis'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete