Oana Lis, declarație surprinzătoare: „Sunt gravidă. O să avem un copil pe care o să îl cheme Lis”

Oana Lis, declarație surprinzătoare: „Sunt gravidă. O să avem un copil pe care o să îl cheme Lis”

Oana și Viorel Lis au avut mereu o relație de cuplu destul de tumultoasă. Cu toate acestea, în ciuda diferențe de vârstă dintre ei, cei doi au reușit să se înțeleagă destul de bine și au rămas împreună destul de mult timp.

Oana Lis își dorește de mulți ani să fie mamă, însă până acum nu a reușit să își împlinească acest vis. Totuși, o declarație recentă și total surprinzătoare a blondei pare să schimbe total această situație.

„Sunt fericită, mă simt împlinită. Ia pune, mă, mâna puţin. Viorel fii atent. Vorbesc serios, sunt gravidă, m-am înseminat. Noi o să avem un copil pe care o să îl cheme Lis. Suntem căsătoriţi, e al tău, e la tine în curte. Du-te mă de aici că eu îmi doresc,' a spus Oana Lis, în cadrul unui interviu acordat pentru Kanal D.

Soțul ei a părut total șocat la auzul acestei vești și a reacționat imediat.

„Păi cine îl creşte, tu eşti nebună. Hai că tu ai burtă mare de la mâncare. Păi cui îi spune tată? Păi cum dacă nu e de la mine. Fac testul de paternitate,' a răspuns și Viorel Lis.

După ce a văzut reacția soțul ei, Oana Lis a continuat.

„Ee a fost o glumă, dar oricum eu am de gând să fac lucrul asta. E un subiect tabu la noi şi e clar că doar eu îmi doresc. Hai că și tu m-ai păcălit că ai bani și nu ai' a mai spus Oana Lis, cu o vizibilă dezamăgire pe față.

„Ce dată e azi, hai că m-ai păcălit că ai bani şi nu ai. Aaa e 1 aprilie, m-ai păcălit,' a adăugat și Viorel Lis, pentru sursa citată.

Despre relația din Viorel și Oana Lis

Oana, în vârsta de 38 de ani, are o relația cu fostul primar al Capitalei, încă de la vârsta de 18 ani. Cei doi au avut încă de la început o relație controversată și foarte mediatizată în presă. În prezent, Viorel Lis are 73 de ani.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Oana Lis 20 de kilograme în doar 4 luni? A dezvăluit ce dietă a ținut

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete