Idei de vacanță. Bușteni îți oferă experiența relaxării în adevăratul sens al cuvântului

Idei de vacanță. Bușteni îți oferă experiența relaxării în adevăratul sens al cuvântului

Iubitorii de munte au ocazia să petreacă mini-vacanța de Rusalii într-un cadru cu adevărat de poveste, și nu doar să viseze la paradis. Villa Ermitage este cea mai bună alegere dacă ești dornic de o escapadă la iarbă verde, alături de prietenii tăi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Micuțul Bușteni este mai mult decât un orășel de munte, cu obiective turistice demne de explorat și locuri diverse de petrecere a timpului liber. Situat la o altitudine de aproximativ 800 de metri, la poalele Bucegilor, orașul îți deschide în fața ochilor un adevărat paradis.

Trăiește o experiență de călătorie unică. Panoramele uluitoare, văzute de la Crucea Eroilor Caraiman sau de pe Vârful Omu, îţi vor dezvălui o lume ireală. Cărările nebătute și zonele desprinse parcă din povești, cu poienițe și o liniște care te invită la visare, sunt însă comorile prețioase ale acestei destinații.

Din vilă vei păși pe un covor natural de verdeață

Datorită faptului că Villa Ermitage se află la o aruncătură de băț de minunata Mănăstire Caraiman, în inima munților, ai impresia că în fața ta se așterne adevărata grădină a Raiului. Nici bine nu te vei trezi, că prima imagine pe fereastra vilei va fi muntele cu ale sale creste încă înzăpezite. Parfumul florilor atârnate la ferestre și mirosul proaspăt de iarbă îți vor trezi simțurile, unde mai pui că la toate acestea se vor adăuga delicioasele bucate preparate în stil tradițional în cadrul vilei.

Pachet promoțional de Rusalii

Villa Ermitage propune un pachet de vacanță de nerefuzat: trei nopți de cazare în cameră DB, cu mic dejun continental, bonuri de masa în valoare de 200 ron/ sejur /camera (inclus barul și bucătăria vilei Ermitage), plus o ofertă imbatabilă la accesul în centrul SPA, numai 25 de lei de persoană. Vei avea posibilitatea să te relaxezi în cadrul jacuzzi-ului, la sauna cu infraroșii sau în fotoliul de masaj. Iar ca “meniul” să fie complet, îți poți petrece marea sărbătoare în Mănăstirea Caraiman, unde se spune că și-a făcut apariția Fecioara Maria.

 

Sejur Rusalii Bușteni http://www.villaermitage.ro/2015/weekendul-de-rusalii-la-busteni-2015/

Villa Ermitage – tarif 325 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu mic dejun în cameră DB, bonuri de masă în valoare de 200 lei, reducere specială pentru SPA- 25 de lei. Detalii pe www.villaermitage.ro

 

Autor: Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber