Idei de cadouri pentru mama

Deşi este una dintre cele mai importante persoane din vieţile noastre, de multe ori poate cea mai importantă, mama este şi unul dintre acei oameni pentru care ne este greu să alegem un cadou potrivit, mai ales dacă nu îşi exprimă deschis opţiunea pentru un anume dar. Ca să îţi fie mai uşor să alegi cadoul ideal, iată câteva idei care să te inspire. 

Un cadou practic

Multe mame dezvoltă un simţ practic pe care nu putem decât să-l admirăm şi care le face atât de eficiente în rezolvarea tuturor tipurilor de probleme. Dacă şi mama ta corespunde acestui profil, atunci te sfătuim să optezi pentru un cadou practic, care ar putea să o ajute să economisească mai mult timp, cum ar fi un aparat de calcat vertical cu aburi. Este ideal pentru a netezi rapid cutele, dar şi pentru reîmprospătarea şi igienizarea hainelor. Dacă mama ta este o femeie elegantă, care se îngrijeşte să arate impecabil cu fiecare ocazie, fără să piardă totuşi prea mult timp cu asta, atunci un astfel de dispozitiv îi va fi foarte util. 

Un cadou de neuitat

O bijuterie cu o semnificaţie personală poate fi un cadou perfect pentru mama ta cu ocazia Crăciunului. Fie că este vorba despre un medalion gravat cu citatul ei preferat sau cu o declaraţie de dragoste din partea ta, fie că e vorba de un colier de perle sau de o pereche de cercei cu safire, cu siguranţă mama ta va aprecia un astfel de cadou rafinat şi personal.

Un cadou elegant

Într-un an în care nu am putut să ne bucurăm de prea multe ieşiri la shopping, este posibil ca mama ta să aprecieze un cadou vestimentar. Poate fi vorba despre o piesă de care are nevoie, poate o pereche de cizme sau o nouă geacă de iarnă, sau de ceva ce îşi doreşte, dar încă nu şi-a cumpărat, cum ar fi o eşarfă din mătase, o pereche de mănuși din piele sau un şal din lână. Cu siguranţă cunoşti care sunt gusturile mamei tale, aşa că sunt slabe şansele să te înşeli asupra hainelor sau accesoriilor care i-ar plăcea.  

Un cadou mereu apreciat

Poate nu atât de originale, dar mereu binevenite sunt cadourile care includ produsele cosmetice preferate ale mamei tale: crema de faţă sau cea de mâini, loţiunea de corp sau parfumul. Dacă ştii deja ce îi place mamei tale şi nici nu ai foarte mult timp să cauţi altceva, atunci aceasta este o opţiune foarte bună.

Un cadou inedit

Dacă mama ta are un hobby pe care şi-a dorit întotdeauna să-l aprofundeze, un curs tematic online ar putea fi cadoul care să o facă fericită. În perioada pandemiei, foarte multe astfel de activităţi s-au mutat online, aşa că dacă mama ta vrea să înveţe lucruri noi despre bricolaj, fotografie sau o limbă străină, un curs online este soluţia cea mai bună. De asemenea, un alt cadou potrivit ar putea fi un abonament pe un an la publicaţia ei preferată. 

Un cadou relaxant

La finalul unui an foarte stresant, relaxarea ar putea fi cel mai bun cadou. O pătură din lână moale, un set de lumânări parfumate sau uleiuri de baie relaxante ar putea constitui cadouri care să îţi ajute mama să se relaxeze şi să se bucure de sezonul festiv.

Indiferent ce dar vei decide să-i cumperi mamei tale de Crăciun, nu uita că, de fapt, cel mai frumos cadou este dragostea şi atenţia ta, aşa că fă-ţi mai mult timp pentru acele mici conversaţii sau obiceiuri pe care le împărtăşiţi şi care fac relaţia voastră atât de specială!

Sursă foto: Unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Philips

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber