Iată cum arată astăzi Miki de la fosta trupă K-pital

Nu toți artiștii au reușit în ultimii ani să țină pasul cu tehnologia, să păstreze intact interesul publicului pentru activitatea lor profesională și să se mențină în rândul vedetelor urmărite și admirate pe rețelele de socializare. Decizia Mihaelei Marinache – pe care toți o știm cu numele de “MIKI de la K-pital” – de a ieși din peisajul monden a costat-o mult la capitolul imagine și notorietate.

88240638_2797866430326874_9063386515123470336_oSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Chiar dacă Miki a continuat să cânte la petreceri private, impactul asupra publicului numeros a fost minim. Motivul ieșirii din lumina reflectoarelor a fost, așa cum a susținut ea într-un interviu: “Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla.”
Miki are o relație de foarte mulți ani – peste 18 – cu Răzvan Constantinescu, care este și soțul ei și impresarul ei (foto jos).

Mihaela Marinache, sau Miki, cum e cunoscută în show-bizz, împlinește a împlinit în vară 49 de ani. Înainte de debutul pandemiei, vedeta încerca ușor-ușor să intre din nou în atenția publicului prin participarea la diverse emisiuni. Rămâne de văzut dacă va reuși să facă senzație pe scena muzicală așa cum s-a întâmplat la începutul anilor 2000 când lansa, alături de Vlad Gheorghiu și Alex Cernahoschi, inițiatorii proiectului muzical K-pital, hit-uri precum „Hei !' sau„Nu poți să stai deoparte'.

Foto: Libertatea

Citeste și:

Daniela Gyorfi, depresivă și distantă față de soțul ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete