Iată cum arată astăzi Miki de la fosta trupă K-pital

Iată cum arată astăzi Miki de la fosta trupă K-pital

Nu toți artiștii au reușit în ultimii ani să țină pasul cu tehnologia, să păstreze intact interesul publicului pentru activitatea lor profesională și să se mențină în rândul vedetelor urmărite și admirate pe rețelele de socializare. Decizia Mihaelei Marinache – pe care toți o știm cu numele de “MIKI de la K-pital” – de a ieși din peisajul monden a costat-o mult la capitolul imagine și notorietate.

Chiar dacă Miki a continuat să cânte la petreceri private, impactul asupra publicului numeros a fost minim. Motivul ieșirii din lumina reflectoarelor a fost, așa cum a susținut ea într-un interviu: “Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla.”
Miki are o relație de foarte mulți ani – peste 17 – cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei (foto jos)

Mihaela Marinache, sau Miki, cum e cunoscută în show-bizz, împlinește anul acesta 48 de ani. Înainte de debutul pandemiei, vedeta încerca ușor-ușor să intre din nou în atenția publicului prin participarea la diverse emisiuni. Rămâne de văzut dacă va reuși să facă senzație pe scena muzicală așa cum s-a întâmplat la începutul anilor 2000 când lansa, alături de Vlad Gheorghiu și Alex Cernahoschi, inițiatorii proiectului muzical K-pital, hit-uri precum „Hei !' sau„Nu poți să stai deoparte'.

Foto: Libertatea

Citeste și:

Daniela Gyorfi, depresivă și distantă față de soțul ei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete