Iată cum arată astăzi Michelle Pfeiffer, la 61 de ani

La începutul acestui an, Michelle Pfeiffer și-a deschis cont de Instagram, iar prima ei postare i-a adus numeroase aprecieri din partea fanilor. Cunoscuta actriță a ținut să le amintească cinefililor de un personaj pe care l-a interpretat magistral cu ceva ani în urmă. Iată cum arată astăzi, Michelle Pfeiffer, la 61 de ani.

Filmografia ei este atât de lungă și stufoasă încât îți ia ceva timp s-o parcurgi. A jucat impecabil alături de Al Pacino în Scarface, film în care a stârnit mari controverse referitoare la kilogramele ei. A fost Catwoman și contesa Ellen Olenska în Vârsta Inocenței (Martin Scorsese). Este căsătorită de 26 de ani cu David Kelly, producătorul unor seriale de mare succes (Ally McBeal, Cabinet de avocatură, Marile minciuni nevinovate) și are 2 copii. Michelle Pfeiffer este, fără niciun dubiu, o femeie împlinită.

Ce-i lipsește? Poate premiul OSCAR, după Globul de Aur, Ursul de Argint și Crystal Award. Sinceritatea actriței, însă, a dezarmat reporterii când a răspuns întrebărilor legate de carieră și viața de familie: “Vedeți, în viață, prioritățile se schimbă. După ce-au venit copiii pe lume, nu am mai acceptat orice rol și când negociam, întrebările mele erau: când se filmează, unde, cât timp durează filmările… Cred că la un moment dat am devenit indezirabilă pentru agenți și producători.”

În aprilie, anul acesta, Michelle Pfeiffer și-a lansat o line de parfumuri unisex, iar gurile rele spun că o sticluță nu e tocmai ieftină. Interesant este faptul că, în premieră pentru un producător de parfumuri, Michelle a hotărât să facă publică rețeta de creație și ingredientele folosite.

“Sunt obsedată de parfumuri dar mulți ani nu am folosit pentru că mă speriau ingredientele folosite” a declarat aceasta. Anul trecut însă, a luat naștere linia de parfumuri complet organice Henry Rose, numele celor doi copii ai vedetei.

Foto: Hepta

Citește și:

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Micuța Clara a avut nevoie de îngrijiri medicale

Marioara Murărescu, răpusă de boala secolului. Povestea unei suferințe cumplite

După un moment de cumpănă, vocea Sofiei Vicoveanca s-a modificat pentru totdeauna

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete