Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Micuța Clara a avut nevoie de îngrijiri medicale

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Alarmată de faptul că micuța Clara, în vârstă de doar 3 luni, nu urinase de 12 ore, artista s-a panicat și și-a sunat medicul pediatru. 

La recomandarea doctoriței, care a suspectat o deshidratare cauzată de enterocolită, Andreea a plecat cu bebelușul și cu soțul ei la spital. După un drum plin de peripeții, cei doi au ajuns într-un final la destinație. Numai că, între timp, în mașină, Clara făcuse ce nu făcuse de 12 ore, ba, mai mult decât atât.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, unde micuței Clara i s-au făcut perfuzii

La spital, micuța a avut parte de o perfuzie pentru rehidratare. Vedeta a povestit totul într-un vlog: “Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: . Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: >”, explică Andreea Bălan în vlogul respectiv, în care apare în mașină, în drum spre spital, alături de soțul ei, actorul George Burcea, și de micuța Clara.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Andreea Bălan a fost la un pas să-și piardă viața la nașterea micuței Clara. Artista a făcut stop cardio respirator, o consecință a emboliei amniotice, ulterior a suferit trei intervenții chirurgicale, a suportat dureri mari, dar acum este în afara oricărui pericol.

Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter, ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat 24 de ore la terapie Intensivă […] Am slăbit este adevărat, dar burtică mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred că mai pot avea…', a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show'.

Citeste si

George Burcea o face praf pe Iulia Albu, după ce a criticat-o dur pe Andreea Bălan: Vă urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea'

George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut: Eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată'

Teo Trandafir, mesaj pentru Andreea Bălan: Am trecut pe lângă moarte și știu cum e'

Sursa foto: instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Vedete