Horoscopul zilei de azi, 24 aprilie 2019

Horoscop 24 aprilie

Horoscop 24 aprilie, o zi cu multe semnificații astrale. Per ansamblu este o zi bună, dacă nativii știu să fructifice șansele pe care le au.

HOROSCOP 24 aprilie

Horoscop, 24 aprilie, BERBEC

Astăzi nu lua nicio decizie. Așteaptă câteva zile până te dumirești asupra chestiunii care te frământă. Lucrurile nu sunt așa cum le vezi, în plus, multe aspecte încă nu au ieșit la lumină. În curând se vor clarifica multe lucruri. Mai ai puțintică răbdare!

Horoscop, 24 aprilie, TAUR

Ai obosit. Din cauza stresului nu mai vezi lucrurile așa cum trebuie. Ai impresia că viața ta e un film și nu unul de bună calitate. Stai astăzi și meditează, nu la chestiunile care nu țin de tine ci la propria ta viață.

Horoscop, 24 aprilie, GEMENI

Mare atenție astăzi la orice lucru care nu corespunde normelor legale sau corecte. Sunt mari șanse să nu te poți strecura așa cum îți închipui sau cum ți-ai conceput planurile. Toți ochii sunt pe tine și nu poți spune că nu ai fost avertizată.

Horoscop, 24 aprilie, RAC

Astăzi poți lega o nouă prietenie, fie poți găsi un colaborator, un coleg de muncă, de echipă, un partener pentru un proiect la care muncești de ceva vreme. Fii cu mare băgare de seamă la toți cei din jurul tău, pentru că dacă nu ești atentă, s-ar putea să pierzi un om de încredere.

Horoscop, 24 aprilie, LEU

Este o zi bună pentru tine… cu o condiție: să accepți lucrurile din viața ta, mai ales pe cele pe care știi că nu le poți schimba. Trebuie să îmbrățișezi noul, să privești în viitor cu optimism și încredere. Adoptă o nouă viziune de viață, mai relaxată…

Horoscop, 24 aprilie, FECIOARĂ

Astăzi ai mare încredere în tine. Pune-ți ideile pe hârtie pentru că mai târziu o să ai nevoie de ele. Stabiliește-ți niște planuri pentru viitorul apropiat, limpezimea minții tale din această zi e de bun augur. Astrele sunt de partea ta astăzi.

Horoscop, 24 aprilie, BALANȚA

Nu reușești să te rupi de trecut. Te întorci obsesiv la situațiile și amintirile care nu au fost cele mai reușite și încântătoare din viața ta. Te lași doborâtă de trecut în loc să-l accepți și să te concentrezi pe prezent. Ești prinsă ca-ntr-o mlaștină de nisipuri mișcătoare în acest trecut. Trezește-te!

Horoscop, 24 aprilie, SCORPION

Ai nevoie de singurătate. Ai nevoie de timp pentru tine, de relaxare, odihnă, somn. Astazi nu lucrezi la capacitate maximă pentru că rezervorul tău de energie este aproape gol.

Horoscop, 24 aprilie, SĂGETĂTOR

Astăzi o să primești de undeva o a doua șansă și ar trebui să profiți de acest lucru. Norocul nu bate la ușă mereu și ar fi păcat să nu vezi oportunitățile care ți se deschid azi. Profită de ocazie și bucură-te că astrele sunt de partea ta.

Horoscop, 24 aprilie, CAPRICORN

Astăzi un prieten este alături de tine. Folosește în favoarea ta acest lucru și bazează-te pe sfaturile lui pentru că este un prieten bine intenționat. Împreună puteți face un tandem de bun augur dacă te lași condusă de flerul lui.

Horoscop, 24 aprilie, VĂRSĂTOR

În trecutul apropiat un plan sau o acțiune personală nu a funcționat cum ai fi dorit. Ai avut ghinion sau pur și simplu sorții nu au fost de partea ta. Ai șansa astăzi să o iei de la capăt. Mai încearcă încă o dată dar cu altă abordare. S-ar putea să meargă…

Horocop, 24 aprilie, PEȘTI

Ești atât de absentă încât cei din jurul tău se întreabă ce se întâmplă cu tine. Adevărul este că ești relaxată nu ești absentă. Astăzi chibzuiești bine lucrurile și nu tragi concluzii imediat. Nu ții neapărat să-ți spui părerea și nu vrei să ieși în evidență…

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop