Venus în Berbec aduce schimbări importante în plan sentimental. Previziunile Uraniei

Venus în Berbec este, alături de tranzitul Soarelui prin Taur, un eveniment astrologic major care va influența puternic toate cele 12 semne zodiacale în perioada 20 aprilie și 15 mai. Urania ne spune cum vor fi zodiile influențate de tranzitul planetei Venus. 

Cum influențează Venus în Berbec cele 12 semne zodiacale

BERBEC

Tranzitul plantei Venus prin zodia Berbec aduce un plus de protecție, generează o stare fizică și psihică bună și insuflă optimism, curaj, încredere.

TAUR

Între 20 aprilie și 15 mai, planeta Venus tranzitează zodia Berbecului. În acest răstimp, vă va însenina universul interior. Totodată, Venus poate să introducă o binefăcătoare notă de susținere discretă în planul sănătății ori chiar să atragă o șansă în chip subtil.

GEMENI

Aspectul format de planeta Venus în perioada 20 aprilie-15 mai are un rol pozitiv în stabilirea noilor relații de prietenie sau în consolidarea și reabilitarea celor care au fost puse la încercare în ultima vreme.

RAC

Răstimpul 20 aprilie-15 mai, în care Venus tranzitează zodia Berbec, este perioadă interesantă pentru activitățile profesionale, pentru imaginea voastră, pentru felul în care veți fi înțeleși și apreciați de colegi sau subalterni.

LEU

În perioada 20 aprilie-15 mai, sectorul progresului prin perfecționare profesională, care impune acumulare de cunoștințe, experiență și valoare personală, va fi susținut de tranzitul planetei Venus prin Berbec, care le va fi util celor mai tineri dintre voi, ajutându-i să sară peste etapele necesare.

FECIOARĂ

Venus în Berbec vă permite să vă bucurați de beneficii materiale și ajutoare, mici sau medii ca valoare și importantă, dar foarte utile. În toată această perioadă, vă veți apăra foarte aprig interesele financiare, înaintând o avalanșă de argumente și pretenții formulate în contradictoriu.

BALANȚĂ

Venus în Berbec este un factor pozitiv pentru aceia dintre voi care vor trebui să susțină discuții în contradictoriu ori să găsească soluții divergențelor din cuplu.

SCORPION

Venus în Berbec va da mesaje astrale pozitive în privința sănătății și va instaura o perioadă în care procesele mentale și activitatea cerebrală va fi mai intensă iar voi vă veți simți mai motivați și mai siguri pe voi.

SĂGETĂTOR

Tranzitul planetei Venus prin Berbec vă va insufla, până pe 15 mai, un puternic chef de a trăi. Aventurile vor fi nota picantă a răstimpului cuprins între 20 aprilie și 15 mai.

CAPRICORN

Aspectul format de Venus în intervalul 20 aprilie-15 mai va influența sectorul casei, al gospodăriei și al patrimoniului legat de elementul pământ (terenuri intravilane, bunuri funciare din categoria păduri, grădini, livezi, curți, anexe gospodărești construite la sol).

VĂRSĂTOR

Intrarea lui Venus în Berbec reprezintă un factor de noroc, poate chiar de protecție în planul comunicării. În perioada 20 aprilie-15 mai veți putea afla informații utile vouă și veți putea specula ceea ce aflați.

PEȘTI

Venus în Berbec va influența pozitiv în cazul vostru sectorul financiar, până pe 15 mai a. c.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop