Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion anticipează o schimbare a centrului de greutate de la familie și aspectele emoționale la profesie și carieră. Familia nu poate fi ignorată, totuși, și vei avea nevoie de susținerea ei.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion

Munca în echipă este foarte importantă în această perioadă pentru succesul Scorpionului. Vei avea nevoie de ajutorul celorlalți pentru a-ți atinge obiectivele. Trebuie să te pliezi pe mersul normal al lucrurilor și să nu încerci să înoți împotriva curentului. Flexibilitatea este esențială.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Cariera este în centrul atenției tale. Dacă îți cauți un job, vei avea câteva ocazii bune de a ajunge acolo unde îți dorești. Este, totdată, un moment excelent să începi o afacere alături de cineva cu care ai plănuit asta și cu care te înțelegi foarte bine în activitățile profesionale.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion: BANI

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion avertizează că poziția nefavorabilă a planetelor face ca progresul tău financiar să mai întârzie puțin. Folosește timpul de așteptare pentru a-ți revizui strategiile și pentru a-ți ajusta unele cheltuieli. Achizițiile importante trebuie amânate sau angajate cu multă prudență și după o analiză atentă.

După data de 20, este posibil să ai dispute cu partenerul din cauza banilor. Ar fi util să amâni plățile care pot fi amânate și să dai prioritate celor purtătoare de dobânzi și penalități, cum ar fi ratele și impozitele.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, vei avea ocazii clare de a lega o nouă relație. În această perioadă, ești foarte atentă la ceea ce-ți poate aduce această relație în materie de confort material și influență. Dragostea este pusă la încercare în cuplurile stabile, din cauza precarității finanaciare din această lună.

Instinctiv, vei nimeri mereu în cercurile sociale care-ți sunt cele mai utile și în care vei întâlni persoane influente.

Până pe data de 21, va fi o problemă în menținerea compatibilității cu partenerul tău în condițiile în care familia te trage în altă direcție. Va trebui să fii abilă și să menții echilibrul între cerințele tuturor.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Scorpion atrage atenția asupra unei stări generale nesatisfăcătoare a sănătății. Nu vei avea o afecțiune anume, dar te vei regla greu, atât fizic cât și psihic. Vei fi mereu agitată și obosită. Trebuie să ai grijă de regimul tău alimentar și să-ți rezervi suficient timp pentru odihnă. Evită contactul cu persoanele care te indispun și îți transmit gânduri negative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop