Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător prefigurează o schimbare a focusului de la aspectele familiale și emoționale către cele profesionale. Odată ce mișcarea este completă, Săgetătorul se poate concentra asupra carierei și ambițiilor sale profesionale.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător

În luna mai, interesul celorlalți va fi important pentru tine. Ca să-ți atingi obiectivele, va trebui să te asiguri de colaborarea altor persoane. Casa Celorlalți va deveni foarte puternică în semnul tău. Trebuie să te adaptezi și să-ți lași în rezervă pornirile independență.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

În această lună, cariera ta va fi în central activității astrale. Este perioada optimă pentru punerea în aplicare a planurilor pe care le-ai elaborat în perioada precedentă, iar pentru asta va fi necesar mult efort.

Dacă ești în căutarea unui job, luna aceasta se anunță cu succes. Oamenii de afaceri nativi în Săgetător se vor alege cu noi angajați valoroși. Spre sfârșitul lunii, se întrevede posibilitatea de a călători în interes de serviciu sau, după caz, de afaceri.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător: BANI

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător anticipează o perioadă stanbilă din punct de vedere financiar. Nimic spectaculos, nimic ieșit din común, dar cel puțin un vor fi emoții în legătură cu vreo întârziere de plată sau cu vreo cheltuială neașteptată.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aspectele planetare vor fi favorabile în privița dragostei. Din punct de vedere romantic vei fi foarte activă. Relația cu partenerul va decurge plăcut iar mediul familial va fi pașnic. Dacă ești însărcinată, vei fi susținută de cei din jur și vei avea tot confortul necesar.

Dacă ești singură, vei avea destule oportunități de a-ți întâlni jumătatea în această lună. Asta se va întâmpla în cercurile sociale pe care le frecventezi, la evenimentele sportive sau la cinema. Vei petrece mult timp la petreceri, socializând. În principiu, îți dorești o relație serioasă, dar, deocamdată, îți este greu să te decizi asupra posibilului partener. Trebuie să îți concentrezi observația asupra compatibilității tale cu celelalte zodii.

Aspectele planetare indică, de asemenea, multă activitate în privința casei: renovări, reparații, redecorări sau extinderi. Nefiind într-o situație financiară excepțională, care să-ți permită cheltuielile necesare, probabil că, deocamdată, vor fi doar planuri, angajamente, contactarea profesioniștilor.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

După data de 20 mai, vei fi ceva mai sensibilă, mai predispusă la tulburări digestive. Asta se poate preîntâmpina cu un regim alimentar sănătos și cu mai multă odihnă. Și, pe cât posibil, cu mai puțină cafea și fără alcool. Mișcarea în aer liber este, de asemnea, indicată, la un nivel de intensitate mediu. Să nu-ți lipsească vegetalele din meniu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop