Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac prevede că aspectele legate de carieră și de realizările personale vor prevala asupra celor privind casa și zona emoțională. Chiar dacă se impune o schimbare de locuință, nu este cel mai potrivit moment pentru asta.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac

După data de 20, te vor atrage evenimentele și întâlnirile de natură spirituală. Simți nevoia să descifrezi înțelesurile ascunse ale vieții. Până atunci, activitățile sociale, petrecerile și distracția îți vor ocupa tot timpul liber.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Vei fi liberă să iei propriile decizii și să-ți urmezi propriul drum. Abia către sfârșitul lunii va trebui să te bazezi pe ajutorul altora pentru îndeplinirea obiectivelor. Flexibilitatea caracteristică îți va fi de mare ajutor.

Este o perioadă benefică în carieră: vei înregistra succese care nu vor trece neobservate și se vor reflecta în egală măsură asupra poziției tale profesionale și asupra veniturilor.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac: BANI

Luna aceasta finanțele tale se vor înzdrăveni, iar asta, cu ajutorul conexiunilor sociale și al prietenilor apropiați.

Veniturile vor veni din activitățile care depind de tehnologie și de folosirea ei cu multă pricepere. De asemnea, vei avea niște idei originale, foarte creative care vor atrage câștiguri importante.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația planetară este favorabilă pentru parteneriatele romantice. Dragostea te pândește luna aceasta – totul depinde de compatibilitatea ta cu zodia în discuție.

În familie, vei avea armonie în cursul lunii mai. Toate proiectele familiei pentru această lună se vor îndeplini datorită poziției favorabile a planetelor. Toată lumea este mulțumită.

Luna aceasta vei face cunoștințe noi și îți vei lărgi cercul de prieteni. Iar dacă e cazul, poți planifica și o sarcină.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Luna aceasta, starea sănătății tale precum și nevelul de energie se va îmbunătăți față de luna trecută. Vei avea un tonus psihic mai bun și asta se va vedea în toate acțiunile tale. Mai sunt posibile mici neplăceri, cum ar fi transpirația excesivă sau senzația de picioare grele. Se recomandă remediile simple, naturale și odihna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop