Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu avertizează asupra faptului că, în perioada care urmează, Casa Familiei este slab aspectată. Trebuie să te concentrezi asupra domeniului profesional și să lași chestiunile domestice să se maturizeze în planul doi.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu

Independența și îndrăzneala în acțiune te vor caracteriza luna aceasta. Îți vei asuma responsabilitatea pentru acțiunile tale și pentru consecințele lor. Ești în poziția care-ți permite să dictezi altora termenii colaborării iar adaptarea este ultima ta grijă.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu anticipează stabilitate și eficiență maximă în carieră pentru o perioadă de timp, indiferent de valurile care se vor stârni împrejur. Este important să nu renunți la niciunul dintre proiectele în care ești prinsă – niciunul nu este lipsit de importanță pentru stabilitatea ta financiară.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: BANI

Luna aceasta, banii vor veni în cantități generoase, mai ales din colaborări cu persoane aflate la distanță sau din lucru online, fără contact direct cu angajatorii. După data de 12, inteligența ta financiară se va afla la cota ei maximă și va începe o perioadă favorabilă negocierilor și investițiilor.

Este o perioadă foarte bună să închei o asigurare nouă sau chiar să faci o investiție imobiliară. Vei avea posibilitatea – și ocazia – să și ajuți pe cineva din familie care trece prin dificultăți financiare.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Până la jumătatea lunii mai, domeniul sentimental va fi confuz pentru tine. Lucrurile s-ar putea schimba radical și este posibil să-ți schimbi actualul partener pe baza compatibilității mai ridicate cu altcineva.

Dragostea poate să apară în persoana cuiva mai în vârstă sau a unui străin. Cercul de prieteni și internetul vor prilejui noi întâlniri cu potențial romantic.

Suprasolicitările carierei s-ar putea să-ți obstrucționeze activitățile sociale în cea mai mare parte a acestei luni.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Sănătatea Leului va fi problematică până pe data de 20 mai. Fă pauze, odihnește-te suficient și conservă-ți energia. Starea ți se va îmbunătăți substanțial spre sfârșitul lunii. Remediile casnice, naturale și terapia cu cristale te pot ajuta foarte mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop