Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur anticipează că îți vei muta centrul atenției de la carieră la preocupările casnice și la aspectele emoționale ale vieții.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur

Voința proprie și independența în acțiune vor fi dominante în cazul tău luna aceasta. Îți vei stabili obiectivele și vei munci din greu ca să le atingi, fără să simți nevoia de sprijin din afară. Dacă te gândești să începi ceva nou, mai este o lună potrivită pentru asta.

Impactul lui Venus asupra personalității Taurului îți va conferi un magnetism special, iar asta se va reflecta în comportamentul tău, chiar și în simțul estetic cu care te vei îmbrăca.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Din cauza aspectului planetar al acestei luni, mediul tău profesional va suferi schimbări majore, dar acestea se vor manifesta la vârf, la nivelul managementului.

Totuși, schimbările vor avea ecouri și la nivelul poziției tale. Este posibil să se pună problema mutării tale din companie; dacă iei această decizie, va fi spre binele tău, atât profesional cât și financiar.

Toate aceste schimbări îți vor permite să petreci mai mult timp cu familia și poate chiar să începi o afacere sau să optezi pentru o activitate pe cont propriu. Cea mai clară și mai bună situație în carieră se va contura după data de 20.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur: BANI

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur indică o perioadă bună din punctul de vedere al banilor, mai ales după data de 20. Familia va fi de partea ta dacă decizi să faci niște cheltuieli cu componentă de investiție.

Toate deciziile importante în privința unor proiecte noi care necesită resurse financiare trebuie amânate până pe data de 12, când auspiciile vor deveni mai bune. După această dată, sunt profitabile investițiile în proprietăți imobiliare.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Taurul este mai atrăgător ca oricând luna aceasta. Dacă ești singură, planetele stau la pândă și conspiră: sunt toate șansele să te îndrăgostești. Dacă ai noroc, vei întâlni pe cineva care îndeplinește criteriile de compatibilitate.

Este, de asemenea, o lună favorabilă încheierii de noi parteneriate interesante, dar nu de durată și nu cu miză serioasă. Alianțele existente vor fi tulburate de evenimente neașteptate; sunt posibile rupturi. Este mai bine să eviți inițiativa de a rămâne însărcinate acum.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Cel puțin, cu sănătatea vei sta bine, mai bine decât luna trecută. Trebuie să acorzi atenție mobilității și dinamismului – pentru asta, trebuie să mănânci mai puțin, mai natural, mai multă verdeață. Temperamentul tău vulcanic se va manifesta mai puternic luna aceasta; remediile naturale sunt de preferat, precum și activitățile relaxante: audiții muzicale liniștitoare, plimbări în aer liber, exerciții de respirație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop