Horoscopul lunii AUGUST 2022

Horoscopul lunii AUGUST 2022: curaj și dorința de independență. Evenimente rare care nu au mai avut loc de decenii.

BERBEC

Sinceritatea ta brutală este greu de suportat uneori, dar în august, ţi-ar putea aduce un avantaj. Abordarea ta directă îi va determina pe ceilalţi să joace după regulile tale.

TAUR

Planetele te încurajează să-ţi iei un răgaz şi să te gândeşti ce-ţi doreşti pentru restul anului. O călătorie în locuri noi, printre străini, îţi va da o perspectivă nouă.

GEMENI

Trebuie să fii realistă luna aceasta… dar nu până la pesimism! Analizează obiectiv care sunt schimbările pe care le ai de făcut pentru a fi mai mulţumită de viaţa ta.

RAC

August va fi o lună plină de provocări. Vei fi trădat de unul dintre cei mai apropiați prieteni și acest lucru te va doborî. Va fi necesar să te retragi o perioadă și să procesezi totul treptat.

LEU

Va fi o perioadă de căutare a echilibrului profesional, familial, în domeniul sănătăţii şi al relaţiilor. În unele privinţe, lucrurile vor înflori; în altele, va fi mai greu. Dar vei avea câteva oportunităţi de reorientare în direcţiile deficitare. În august, Leii pot avea cea mai bună perioadă a anului datorită planetei lor dominante – Soarele. Pe neaşteptate, la mijlocul lunii, îţi va fi pus la încercare curajul de a te decide pentru marea schimbare.

FECIOARA

Venus, planeta dragostei, promite că relaţiile apropiate şi viaţa ta socială îţi vor tonifia spiritul. Dacă eşti în căutarea cuiva special, fii pe fază în prima jumătate a lunii.

BALANȚA

Dacă aştepţi ocazia perfectă, s-ar putea să rămâi tot pe loc. Aşa că, ia iniţiativa şi foloseşte-te de primul prilej care se iveşte, pentru că, în această perioadă, lucrurile par să iasă perfect pentru tine.

SCORPION

Dacă vei ieşi din zona ta de confort, s-ar putea să întâlneşti, în sfârşit, oportunităţile care să-ţi îmbogă­ţească simţitor viaţa. Ceea ce te speria până nu de mult va deveni a doua ta natură.

SĂGETĂTOR

Mai mult nu înseamnă neapărat mai bine în luna care urmează. Este timpul să plăteşti ceva mai mult pe un lucru care să te ţină o viaţă şi să te facă fericită de câte ori îl foloseşti.

CAPRICORN

Să-ţi ajuţi prietenii sau să lucrezi în echipă te va umple de satisfacţie luna aceasta. Nu vezi soluţii care sunt chiar sub nasul tău, dar ceilalţi vor şti să te orienteze în găsirea lor.

VĂRSĂTOR

Viaţa de familie va fi foarte distractivă în săptămânile care urmează. Gospodăria şi joaca împreună cu copiii te vor relaxa. Un nou animal de companie poate, de asemenea, să te bucure.

PEȘTI

Simţi nevoia să organizezi totul după dorințele tale… imediat! Nu te panica, nivelul tău de energie este în creştere şi vei realiza foarte multe într-un timp scurt, fără să-ţi pierzi suflul.

Citește și:

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop