Horoscop Urania: 31 iulie – 5 august

Horoscop Urania: 31 iulie – 5 august. Aflați care sunt probleme cu care vă puteți confrunta săptămâna aceasta și de ce trebuie să vă feriți.

BERBEC

Între 4 august, după ora 14:47, și 5 august, axa celor două case ale banilor și câștigurilor obținute prin cooperarea cu persoane sau instituții va fi marcată de „gânduri negre', născute din vești, informații destabilizatoare, evenimente care par a fi de rău augur pentru ceea ce urmează să se întâmple, constatări legate de anumite persoane care stârnesc neîncredere în caracterul acelora sau în onestitatea demersurilor lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

TAUR

Între 2 august, după ora 7:06, și 4 august după-amiaza, diplomație la locul de muncă în vederea conservării unei atmosfere colegiale, normale, deși provocările și factorii de nemulțumire, gata să-i destabilizeze pe nativi, vor fi la tot pasul. Între 4 august, după ora 14:47 și 5 august, relațiile parteneriale vor constitui factori de stres, mai ales dacă ceea ce vor afla sau vor descoperi Taurii va fi de ordinul evidenței, și nu doar al bănuielii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

GEMENI

Între 4 august, după ora 14:47 și 5 august, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul celor șase opoziții delicate care privesc sistemul endocrin, fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide și, din punct de vedere psihic, ancorarea în realitate și în prezent a nativilor care va fi destabilizată de factorii de stres din viața reală; atenție la ceea ce se va întâmpla, în acest sector, în preajma zilei de 1 august.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

RAC

Între 4 august, după ora 14:47, și 5 august, trăiri confuze, exagerări, răstălmăciri, cumpănă afectivă. Pe 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, va tranzita sectorul comunicării, fiind favorabil proceselor de învățare și deprinderilor practice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

LEU

Posibile vizite, deplasări de scurtă durată, de câteva ore, pentru a se calma după un răstimp solicitant. Între 4 august, după ora 14:47, și 5 august, stres, încurcături, dispute în funcție de vârstă, de la caz la caz, în familie, în căsnicie, în activitatea profesională, în viața publică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

FECIOARA

Pe 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, va tranzita casa I a personalității și, fiind Guvernatorul zodiei Fecioară, se va afla în domiciliu, va fi puternic și folositor nativilor pe direcția cunoașterii, informațiilor, comunicării și exprimării personale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

BALANȚA

Între 4 august, după ora 14:47 și 5 august, axa celor două case ale banilor va fi grevată de contradicțiile – destul de numeroase! – ale momentului care îi vor împiedica pe unii să ducă la bun sfârșit un demers. Atenție la ceea ce se va petrece în sectorul chestiunilor financiare sau patrimoniale, chiar dacă, aparent, acestea par nesemnificative. Dacă respectivul context va începe să producă efecte și să dezvolte un conflict, atunci respectiva temă nu se va rezolva până în aprilie 2023.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

SCORPION

Între 2 august, după ora 7:06, și 4 august după-amiaza, cele două case ale sănătății vor fi solicitate în chip diferit: sectorul funcțiilor cerebrale și fiziologia organelor localizate în zona capului se vor resimți de pe urma atenuării vibrației jupiteriene, iar sectorul enigmelor nu-i va enerva ca altădată, ci va fi privit ca o zonă ciudată pe care, cel puțin acum, nu doresc să o mai exploreze.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

SĂGETĂTOR

Între 4 august, după ora 14:47 și 5 august, axa celor două case ale sănătății va cunoaște o evoluție complicată de către cele șase opoziții care vor solicita tabloul endocrin, sistemul imunitar și rezistența fizică, în general. Perioadă specială pentru relațiile de muncă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

CAPRICORN

Între 2 august, după ora 7:06, și 4 august după-amiaza, solicitări din toate direcțiile cerului lor de naștere, suprapunere de treburi, activități care le solicită prezența, intervenția sau decizia; posibile disfuncții provocate de neconcordanțele unei deplasări, ale orarului unei instituții ori din motive meteorologice care pot pune în dificultate o călătorie, o activitate practică în aer liber, un transport.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

VĂRSĂTOR

Între 4 august, după ora 14:47 și 5 august, unele persoane pot fi criticate, în jurul lor să se construiască un halo de reacții ostile fără vreun suport real. Mecanisme care privesc locuința, casa, gospodăria, averea și relația cu țara din care provin ori cu cea în care se află, de la o vreme, la muncă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

PEȘTI

Între 4 august, după ora 14:47, și 5 august, cele două sectoare ale comunicării se vor prezenta dezechilibrat, dizarmonic și dezamăgitor; factori de nemulțumire, de neînțelegere; reproșuri, afirmații nedrepte. Luați aminte la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 1 august pentru că aceia vor fi factorii care vor marca evoluția acestui sector din harta cerului dvs. de naștere până în aprilie 2023.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 30 iulie – 5 august 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop