Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător semnalează dominația intereselor profsionale asupra celor legate de familie și de aspectele emoționale. Vei adăuga persoane influente în cercul tău de relații luna aceasta.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător

Puterea planetară va fi concentrată în sectorul estic al hărții tale astrale. Autonomia și inițiativa personală vor fi caracteristice acțiunilor tale. Vei avea puterea să domini provocările și să schimbi situațiile în interesul tău.

Nu depinzi de ceilalți, nu trebuie să faci compromisuri și poți da frâu liber creativității care caracterizează semnele de Aer.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Luna aceasta beneficiezi de sprijinul planetei Carierei, Pluto, precum și de prezența majorității planetelor în sectorul nordic al hărții tale astrale. Atât concepția ta asupra evoluției profesionale cât și statutul tău profesional vor suferi schimbări. Este posibil chiar să schimbi locul de muncă actual cu unul mai profitabil.

Planeta Marte va fi, de asemenea, influentă în zodia ta, imprimându-ți o doză de agresivitate în abordarea carierei. Progresele tale vor aduce satisfacție și în familie. Vei depăși obstacolele care apar în dezvoltarea ta profesională prin atitudinea îndrăzneață și lipsită de prejudecăți.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător avertizează asupra unor dificultăți de ordin financiar cu care va debuta luna. Probabil că acestea se vor datora schimbărilor, perioadei de tranziție. Situația se va stabiliza în cursul lunii, datorită influenței planetelor Neptun și Uranus.

În partea a doua a lunii, lucrurile vor începe să se miște, în mare parte datorită unor relații profesionale noi. Este bine să aștepți acest moment înainte de a te angaja în cheltuieli importante.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața ta socială va fi foarte agitată. Vei fi prinsă toată luna cu evenimente sociale și întâlniri cu prietenii. Viața de cuplu a Vărsătorilor va fi plină de evenimente și decizii. Este posibilă chiar o decizie în privința unei sarcini.

Vărsătorii singuri au șansa de a-și găsi perechea în mediul profesional, prin intermediul colegilor sau chiar al șefilor. Evenimentele sociale sunt, de asemenea, împrejurări cu potențial în găsirea unui partener.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Starea sănătății tale va fi delicată până pe data de 22 a lunii. Vei simți slăbiciuni pasagere, oboseală, confuzie. Dacă te simți ușor depășită de solicitările profesionale sau de cele legate de familie și casă, este indicat să elimini activitățile care nu sunt strict necesare. O altă cale de degrevare este delegarea unora dintre sarcini.

De asemenea, o dietă sănătoasă, cu mai puțină carne și mai multe legume și fructe proaspete poate să te ajute. Probleme pot să apară în legătură cu hipoglicemia și hipotiroidia. Trebuie să-ți faci un control și să-ți revizuiești regimul de viață, conform indicațiilor medicului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop