Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn anticipează o schimbare graduală a centrului de greutate dinspre Casa Carierei către Casa Familiei.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn

În partea a doua lunii noiembrie nicio planetă nu se va mai afla în Casa Carierei – toate vor migra în jumătatea nordică a hărții tale astrale. Totodată, acestea se vor aglomera în sectorul estic, ceea ce dă liber inițiativei personale. Nu mai este necesar să te pliezi pe situațiile existente ci le poți schimba în favoarea ta.

Abilitățile sociale vor fi întotdeauna utile, dar nu vor mai fi vitale în această perioadă. Nu va mai fi necesar să faci multe compromisuri. Vei putea să-ți pui în valoare gândirea solidă și organizată specifică semnelor de Pământ.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn recomandă ca, în perioada care urmează, nativii în zodiei să-și finalizeze proiectele începute. Dacă acest lucru nu este posibil, dată fiind amploarea lor, până la jumătatea lunii ar trebui, cel puțin, să le aduci într-un stadiu în care o stagnare să nu le afecteze îndeplinirea.

Este posibilă o schimbare de statut profesional, dar acest lucru nu te va afecta în mod esențial. Poate îți va aduce un grad sporit de independență.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: BANI

Datorită progresului planetei Uranus, situația ta financiară va fi una solidă, chiar prosperă. O influență pozitivă va exercita asupra finanțelor tale și Jupiter. Inteligența ta financiară funcționează fără greș. Vei avea intuiția optimizării câștigurilor și dar și pe cea a folosirii foarte eficiente a banilor.

Vei avea susținerea familiei în proiectele tale individiuale, iar raporturile cu organizațiile financiare vor fi în avantajul tău. Este un moment bun să investești în tehnologia comunicațiilor.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Prezența planetei Venus în Zodia Capricornului imprimă nativilor acestei zodii o atitudine care nu le este caracteristică prin excelență. Astfel, va crește preocuparea lor pentru frumusețe și distracție. Farmecul personal va exercita magnetism asupra celor din jur. Banii vor fi cheltuiți într-o măsură semnificativă pe produse destinate frumuseții și eleganței.

Dragostea va fi caracterizată de senzualitate și mai puțin de angajamente serioase. Cel puțin, în relațiile noi pe care le vei lega luna aceasta. Relațiile de durată și căsniciile vor merge înainte păstrându-și statusul actual. Nu va fi planificată căsătoria, nici aducerea pe lumea a unui copil.

Cu prietenii, relațiile vor trece printr-o perioadă de revizuire. Se vor reașeza raporturi vechi pe baze noi, iar relațiile defectuase vor lua o lungă pauză.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn prevede menținerea unei stări de sănătate satisfăcătoare, cu perspective de îmbunătățire.

Indispoziții digestive trecătoare sunt posibile. Este un semnal că organismul se cere detoxifiat printr-o alimentație cu mai puțină carne ș mai multe fructe și legume. Asta va rezolva balonarea precum și refluxul esofagian.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop