Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară anticipează o Casă a Carierei mai puternică decât Casa Familiei.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară

În perioada aceasta, aspectele domestice și cele emoționale pot fi lăsate pe planul doi. Atenția și energia ta vor fi captate de viața profesională.

Previziunile astrale pentru iunie sunt în sensul unei independențe sporite în urmărirea scopurilor propuse. Nu va trebui să faci apel la farmecul personal și nici să te adaptezi dorinței altora.

Vei avea forța de a depăși obstacolele puse în calea progresului. Fără să faci valuri, vei trece lin peste piedici. Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: anticipează continuarea progresului constant în carieră. Nu se va întâmpla nimic spectaculor, dar vei continua să înaintezi. Configurația astrală este favorabilă pentru decizii bune în afaceri.

În iunie, dezvoltarea profesională a Fecioarei se va baza și pe stabilirea de noi contacte sociale, pe întâlnirea unor persoane influente. Ghidarea spirituală te va ajuta să iei decizii corecte inclusiv sub aspect profesional.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: BANI

Îmbunătățirea situației profesionale se va reflecta în îmbunătățirea stării financiare. La fel de lin și fără obstacole vor crește amândouă. Fie va fi o creștere de salariu, fie va fi o avansare.

Dacă ai o afacere, investițiile făcute anterior vor produce rezultate. Prezența lui Marte în Casa Banilor după 19 iunie va aduce dinamică și siguranță în privința deciziilor legate de obligațiile fiscale.

Nu este momentul să-ți asumi riscuri financiare. Concentrează-te mai bine pe reducerea unor cheltuieli.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru tine, Neptun și Uranus, planete cu rol important sub aspectul iubirii, vor fi retrograde luna aceasta. Acest aspect, micșorează șansele unei relații romantice noi. În orice caz, dacă se leagă ceva, nu miza totul pe asta. Așteaptă să vezi cum decurg lucrurile în timp. Urmărește și compatibilitatea dintre tine și potențialul nou partener.

Relația stabilă va fi într-o perioadă mai rece. Atât tu cât și partenerul tău sunteți într-un moment de reconsiderare a uniunii voastre. Nu încercați să rezolvați asta prin aducerea pe lume a unui copil!

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Fecioară atrage atenția că, până pe 21 iunie, sănătatea ta va fi fragilă. Dacă este cazul, aceasta este o perioadă potrivită pentru dietă și scăderea în greutate.

Pentru sportivi este o perioadă cu indispoziții și performanțe scăzute. Acumularea de forță și rezistență are mai multe șanse decât antrenamentul tehnice susținut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop