Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță anticipează schimbări majore în mișcările și poziția planetelor.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță

Majoritatea planetelor se deplasează în jumătatea nordică a hărții tale astrale. Casa Carierei va deveni foarte puternică spre sfârșitul lunii.

Timpul și energia alocate de Balanță profesiei vor diminua partea acordată familiei și aspectelor emoționale ale vieții. Trebuie găsit, însă, un echilibru pentru că succesul în carieră va depinde și de armonia în familie.

Schimbările vor consta și în mutarea centrului de greutate de la abilitățile sociale la independență. Până pe data de 21, va trebui să faci compromisuri pentru a-ți atinge scopurile. După această dată, propriile decizii vor fi mai importante.

Aspectul favorabil al lui Venus se va traduce în creșterea popularității, în admirația și respectul din partea celorlalți.

Va fi o perioadă de distracție, cu oportunități de a călători. Îți vei îmbunătăți cunoștințele în privința altor culturi. Zona spirituală îți va deschide perspective noi.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță indică alocarea unei atenției sporite în domeniul profesional. Vei simți gustul succesului după data de 21. Fiind un semn de aer, expansiv și dinamic, ai capacitatea să acorzi atenție egală vieții profesionale, dragostei și vieții sociale.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță: BANI

Până pe data de 21 iunie, Balanța va fi cam strâmtorată din punct de vedere financiar. După această dată, însă, se va îmbunătăți radical.

Când piedicile se vor ridica, vei avea destui bani să-ți pui în aplicare planurile de călătorie și să profiți de oportunitățile care s-au adunat între timp.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea nu lipsește luna aceasta, dar se va afla sub presiunea intereselor tale profesionale și academice. În plus, o relație mai veche ar putea să-și întindă umbra peste relația actuală.

Balanța singură este predispusă la începerea unei relații cu cineva de la muncă, sau dintr-un mediu foarte apropiat profesiei. Evenimentele sociale și petrecerile oferă ocazii de a întâlni pe cineva, cu ajutorul cunoștițelor și prietenilor.

Compatibilitatea în dragoste își va spune cuvântul și va alege pentru tine.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Sănătatea Balanței va fi delicată luna aceasta, cel puțin după data de 12. Aceasta se va datora influenței lui Marte. Va trebui să-ți rezervi suficient timp pentru odihnă și să-ți armonizezi viața profesională cu cea de familie. Te va ajuta dacă vei introduce în dietă puțin ulei de rapiță și mult ardei gras.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop