Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător observă că aspectele psihologice și familiale vor fi dominante luna aceasta.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător

Pentru Vărsător, bunul mers al carierei va fi condiționat de bunul mers al relațiilor din familie și de satisfacția emoțională. Preocupările profesionale vor trece pe planul doi în iunie, dar acest răstimp poate fi folosit pentru planuri și analiză.

Colaborarea și interesele celorlalți îți vor fi necesare pentru atingerea țintelor din iunie. Deocamdată, nu este loc de independență și acțiuni strict individuale. Farmecul personal este important și îți va fi bine dacă vei lăsa pe alții să deschidă calea pentru tine.

Imaginația Vărsătorilor își va atinge culmile luna aceasta. Cei implicați în scris sau în arte vor fi foarte creativi și vor excela.

Una peste alta, luna aceasta te caracterizează optimismul și vitalitatea. Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător indică o recunoaștere a muncii tale în mediul profesional și, cel mai important, la niveluri ierarhice superioare. Deși tu nu vei face nimic spectaculos luna aceasta, vei beneficia într-un fel – bănește sau printr-o promovare, care tot la un plus de bani va duce.

Dacă îți cauți un nou job, găsirea lui va fi legată cumva de viața de cuplu.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător în privința banilor este optimist, dar cu măsură. Adevărul este că influențele astrale negative vor întârzia puțin venirea unor bani așteptați. Dacă vei face ajustările corespunzătoare în materie de cheltuieli, nu vei avea de suportat dezechilibre și consecințe negative.

Logic, va trebui să amâni atât cheltuielile mari, importante, cât și eventualele investiții plănuite. Vei fi tentată, dar nu te împrumuta decât în condiții foarte, foarte bune, cu sume mici și pe o perioadă scurtă! Băncile și cămătarii sunt mereu cu ochii pe portofelul tău!

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Previziunile pentru luna iunie arată bine pentru Vărsători în privința dragostei. Cei care sunt singuri vor avea parte de un început de relație în mediul academic sau sportiv pe care îl frecventează. De asemenea, petrecerile le vor oferi asemnea oportunități. Ar putea fi ceva neobișnuit în această relație, ceea ce o va face cu atât mai interesantă. Vei explora aspectele cele mai subtile ale compatibilității în dragoste.

Până pe data de 21, vei căuta distracție și amuzament în dragoste. După această dată, vei începe să tratezi relația mai serios, îți vei pune problema angajamentului pe termen lung.

Vărsătorii căsătoriți sau aflați în relații stabile vor avea parte de armonie în această perioadă. Discuțiile despre o sarcină sau despre copiii deja existenți vor fi serioase și așezate, în deplin acord.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Vărsător în privința sănătății atrage atenția asupra faptului că o sănătate bună nu este un dat garantat. Ești ușor predispusă la excese. Dacă le-ai făcut, trebuie să compensezi spre sfârșitul lunii cu o dietă sănătoasă și ceva activitate fizică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop