Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion anticipează o perioadă excepțională pentru nativii zodiei. Marte va juca rolul de patron pentru semnele de Apă. Influența sa, în combinație cu a Lunii, va conduce la niște victorii puțin probabile până acum. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion

Împinsă de evoluția rapidă și favorabilă a lcururilor, vei fi tentată să recurgi la mijloace incorecte. Nesinceritatea și profitul de pe urma slăbiciunii cuiva îți vor trece cu siguranță prin minte. Pe moment, poate să pară o alegere bună. Dar, dacă cedezi tentației, va veni un moment în care vei regreta.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Pe terenul profesional, dacă îți gândești o strategie, poți obține orice îți dorești. Situația ta financiară va fi una stabilă. Pentru asta, nici nu va fi necesar prea mult efort. Un efort suplimentar vca însemna câștiguri suplimentare. Iar încăpățânarea va da rezultate. Acest lucru este posibil mai ales pentru cei care muncesc pe cont propriu.

Dacă ești angajată, este indicat să fii pe fază la ce se întâmplă în jur. Nu sunt pericole îngrozitoare, dar trebuie să fii pregătită să eviți orice greșeală. Neînțelegerile altora te vor implica și pe tine. Vei fi în situația să alegi de partea cui ești. Cu puțină diplomație, poți scăpa de alegerea riscantă. De exemplu, poți să te implici într-un proiect care să-ți ocupe tot timpul și să nu aibă legătură cu alegerea. Sau poți, pur și simplu, să-ți iei concediu. Până te întorcui, situația se calmează.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Este o perioadă dinamică, fluidă. Nu face jocurile nimănui și nu flirta pe față. Astfel, vei scăpa de pericolul unui mic scandal. Rămâi devotată celor care îți sunt devotați. Este valabil în toate genurile de relații. Te atrage noutatea, dar ceea ce se vede nou la orizont nu pare deloc solid.

Nu încerca să fii peste tot în același timp sau să-i convingi pe toți de toate părerile tale. Nici chiar în familie. Sunt posibile dispute pe teme lipsite de importanță, dar care pot să se încingă periculos. În aceste dispute, tu ești fitilul. Nervozitatea de la tine vine. Abandonează repede discuțiile care tind să se aprindă.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, se văd scântei la orizont. Va fi o atracție reciprocă puternică între tine și o persoană abia întâlnită. Ia-o ca pe ceva de scurtă durată deocamdată. Nu face schimbări de planuri sau de domiciliu. Nu bate toba și nu face anunțuri de importanță majoră. Rămâne de văzut ce va ieși din această poveste.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Luna aceasta, pericolul vine de la o sursă de căldură. Ai grijă cum manevrezi fierul de călcat sau alte obiecte încinse. Nu sta prea mult la soare și un umble prin soare cu capul descoperit. Nu consuma lichide și mâncăruri prea fierbinți. Căldura are legătură și cu circulația sanguină. Verifică-ți tensiunea arterială.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop