Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător anticipează o perioadă memorabilă. Jupiter, planeta călăuzitoare, va ocupa un loc excepțional. Alături de Eris, te va îndruma printre stări de emoție și extaz către rațiune și autocontrol. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător

Va fi multă distracție, inclusiv în mediul profesional. Vei cunoaște oameni interesanți, vei descoperi lucruri interesante. Intuiția este calea de cunoaștere care, luna aceasta, nu va da greș. Logica nu va face decât să confirme ulterior ceea ce ți-a spus instinctul.

Spiritul tău se va simți mai liber ca oricând. Vei fi tentată de extravaganțe și de gesturi spectaculoase. Dacă o voce interioară îți spune că există un risc, ascult-o. Nu te juca cu sentimentele altora și nu glumi cu complexele și vulnerabilitățile lor.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Mici neplăceri vor apărea în mediul profesional, dar nimic grav sau cu urmări. Lasă-le să treacă de la sine. Dacă ai pregătit o strategie într-o privință, aceasta va da roade. Dacă n-ai pregătit-o, improvizează. Intuiția va veni cu soluția corectă.

Poți să te apuci de ceva nou. O afacere nouă, o meserie nouă, o extindere a actualei profesii. De asemenea, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, întinde-ți antenele. Interesează-te chiar în domenii conexe cu cel în care activezi acum. Nu se știe de unde sare iepurele. Iar luna aceasta, sunt o mulțime de iepuri pregătiți să sară. Singurul avertisment este acesta: păstrează discreția. Ești tentată să imprăștii informații în toate părțile, împotriva obiceiului. Rămâi la felul tău obișnuit de a fi: păstrează-ți planurile pentru tine.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se pare că luna aceasta te vei simți ca o vedetă, dar statutul acesta vine cu niște obligații. În familie, va trebui să fii cap limpede, de dimineață până seara. Să asculți pe fiecare, să sfătuiești pe fiecare și să le descurci încurcăturile. Poate fi vorba despre acte și formalități.

Dacă nu ești într-o relație, trebuie să fii atentă. Dacă un potențial partener nu te convinge, dacă ai cea mai mică îndoială, probabil că ai dreptate. Nu te combina cu cineva de care să fie greu să scapi. Dacă dai curs unui interes de moment, s-ar putea ca celălalt s-o ia foarte tare în serios.

Adevăratul succes va veni din cercul de prieteni și prieteni ai prietenilor. Vei găsi oameni cu interese comune și vei avea experiențe plăcute. Discuții inteligente, domenii noi de explorat – acestea vor fi plăcerile tale.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Nimic în neregulă nu se anunță cu sănătatea ta. Nu-ți rămâne decât să-ți păstrezi tonusul și energia. Ferește-te de soarele arzător, hidratează-te cum trebuie și fă mișcare atât cât ai posibilitatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop