Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn îl desemnează pe Saturn ca patron al zodiei tale. Cu Luna ca asistentă, aceștia doi te vor învesti cu puteri asupra sufletelor. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn

În toate compartimentele vieții, puterea ta de convingere va fi decisivă. Propunerile tale vor fi primite cu entuziasm, mai ales în familie. Prietenii se vor simți confortabil în prezența ta. Asta s-ar putea să atragă unele confesiuni nedorite. Păstrează neutralitatea, pe cât posibil.

În alte privințe, acțiunea este mai recomandabilă decât inacțiunea. Dacă vrei să rezolvi ceva, acționează, nu aștepta să se rezolve de la sine. De asemenea, nu trebuie să lași la latitudinea altora cum anume vor rezolva o situație care te privește și pe tine. De regulă nu lași, dar acum chiar trebuie să ții la asta.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Sub aspectul profesional, iulie va fi o lună bună. Important este să arăți încredere în tine însăți și ceilalți te vor urma. Asta, dacă ești șefă sau dacă ai propria afacere. Dacă ești angajată, încrederea pe care o demonstrezi va atrage încredere din partea celorlalți. Șefii îți vor încredința sarcini importante. Sau îți vor permite să te ocupi de un proiect gândit de tine. Iar între colegi, va fi o adevărată competiție ca să fie alături de tine.

Nu este o perioadă favorabilă pentru schimbarea jobului. Chiar dacă asta se impune, în cele din urmă, amână puțin. Acum ai ocazia să-ți adaugi o stea în CV și să câștigi niște bani în plus. Nu lăsa să-ți scape ocazia. Nu-ți delega sarcinile pentru că nimeni nu face mai bine ceea ai tu de făcut.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partea romantică a vieții tale va fi cea mai sigură și lipsită de riscuri. Dar nu-ți închipui că va fi monotonă și plictisitoare. Tot timpul va apărea câte ceva interesant. Dacă ești într-o relație stabilă, tu și partenerul tău veți avea parte de tot felul de distracții. De fapt, chiar și un drum până la piață se va dovedi distractiv. Aceasta se datorează mulțimii tale de idei și dispoziției romantice în care te afli.

Cu familia și prietenii, de asemenea, vei petrece momente minunate. În jurul tău se petrec niște frământări, nu grave, dar care se pot agrava. Nu te lăsa atrasă în ele. Dimpotrivă, caută să-i extragi pe cei implicați. Ai această putere. Abate-le atenția către ceva mai plăcut. De altfel, simpla ta prezență între cei aflați în conflict îi va calma.

Desigur, în toiul acestor evenimente plăcute, dacă ești singură, poți descoperi pe cineva interesant. Luna aceasta, ai abilitatea de a te înțelege cu toată lumea din jur, iar cu unii, în mod special.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Oboseala își va spune cuvântul. Durerile de spate și de ceafă vin de la statul prea mult pe scaun, la birou. Trebuie să să te miști și să-ți mai schimbi poziția din când în când. Dacă simți nevoia să te tot apropii de monitor, probabil că nu este din cauza vederii. Este, mai degrabă, o atitudine dictată de grabă și încordare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop