Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător este încrezător în influența pozitivă a lui Saturn și a lui Neptun. Saturn îți va asigura forța și energia. Neptun îți va furniza motivația în acțiune exact în momentul păotrivit. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător

Va trebui să faci niște alegeri acum, pentru viitor. Aceste alegeri nu depind numai de tine. Însă abilitățile speciale pe care orice Vărsător le are în comunicare te vor ajuta. Dacă faci în așa fel încât cei din jur să fie mulțumiți de tine, va fi în avantajul tău. Trebuie să-ți ții promisiunile și să închei ceea ce ai început. Tocmai pentru că te-ai săturat de unele proiecte.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Trebuie să fii gata de acțiune, pentru că, luna aceasta, ai multe oportunități. În principiu, sunt ocazii de a câștiga niște bani serioși. Asemenea ocazii nu se întorc prea curând. Termină repede ceea ce faci. Simplifică puțin structura pe care ai pornit și mai renunță la zorzoane. Trebuie să-ți faci timp pentru ceva cu care vei da lovitura.

Din păcate, marile oportunități înseamnă șanse mici de vacanță. Va trebui să te gândești bine cât și cui poți delega din treburile tale. În jurul tău nu pare să fie tocmai o mulțime activă și inspirată. Trebuie să te bazezi mai mult pe forțele proprii.

Dacă ești angajată, problema se pune cam la fel. Ți se poate oferi o nouă poziție în ierarhie. Sau ți se poate încredința un nou proiect, cu beneficiile aferente. Nu poți lăsa ocazia să-ți scape. Chiar dacă, pe moment, ți se pare că nu poți duce mai mult, apucă ceea ce ți se oferă. Pe parcurs te vei mai elibera de altele.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Din punct de vedere romantic, Vărsătorul va fi cel mai avantajat. În familie, vei avea de luat o decizie importantă. Ia-o în acord cu ceea ce îți dictează conștiința. Intuiția ta trebuie să fie farul călăuzitor. Așa va fi bine pentru toată lumea.

Dacă ești singură, te așteaptă lucruri interesante, chiar ciudate, la prima vedere. Dintr-odată, vei comunica perfect cu cineva care nu te interesa până acum. Asta se datorează schimbării de perspectivă din partea ta. Gândești mai clar, vezi mai limpede. Asemenea schimbare este posibilă și în cazul unor prieteni de care te-ai îndepărtat cândva.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Saturn te agită. Probabil vei simți la un moment dat că faci prea multe deodată. Nu vei mai ști la ce să te concentrezi mai întâi. Sunt posibile ușoare probleme de echilibru și dereglări trecătoare de ritm cardiac. Ca să fii liniștită, mergi la medic atunci când apar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop