Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță semnalează prezența lui Eris într-o poziție privilegiată. Patronul zodiei face ca luna aceasta să fie foarte bună pentru Balanță. Însă acțiunea lui Saturn induce oarecare nervozitate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță

Contrar obiceiului, vei fi agresivă în dispute. Vei reacționa destul de puternic atunci când vei fi luată pe nepregătite. Pe de altă parte, vei ezita atunci când va trebui să-ți argumentezi punctul de vedere. Aceasta, pentru că te temi să nu pui pe cineva într-o poziție dificilă. Agresivitatea ta va fi neintenționată.

Perioada care urmează se arată favorabilă rezolvării unor conflicte în familie. Condiția este să o faci cu calm și diplomație. Nu vorbi și nu acționa sub imperiul emoțiilor. Caută să câștigi timp ca să te calmezi și să-ți formulezi frumos ppunctul de vedere.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

Folosește-ți agresivitatea într-un mod constructiv. Încearcă să-ți lărgești cercul de influență. Diversifică-ți afacerea, dacă ai una. Dacă ești freelancer, asigură-ți mai multe colaborări și păstrează-le pe toate. În viitor, îți va prinde bine să nu ai toate ouăle în același coș. Iar perioada care vine îți va oferi multe ocazii de diversificare a activității.

Dacă ești angajată, este momentul să-ți faci mai puține scrupule. Fă ceea ce este bine pentru tine și nu încerca să-ți remorchezi toți colegii. Ți se va cere mult efort, dar vei fi răsplătită pentru el. Puțină invidie în jur n-o să conteze. Nimeni nu va îndrăzni să te atace. Ai aliați importanți și tot ceea ce vei câștiga va fi pe munca și meritele tale.

Va fi pentru tine o perioadă bună din punct de vedere financiar. Ai putea face acea cheltuială sau investiție la care te gândești.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, și mai ales dacă te-ai despărțit de curând, luna iulie este favorabilă restabilirii echilibrului. Vei avea destulă claritate în gândire încât să-ți dai seama unde a fost greșeala. Te vei simți liberă să mergi mai departe, fără regrete. Însă nu vei simți nici o grabă, nici o presiune. Dimpotrivă, dacă cineva va încerca să profite de moment și să se apropie de tine, va avea parte de o respingere promptă. Nu te pronunța definitiv, lasă o portiță deschisă. Este posibil ca, nu peste mult timp, să-ți revizuiești decizia.

Dacă ești într-o relație, dacă ai o familie, ai grijă cu cei dragi. Impulsivitatea care te caracterizează luna aceasta te-ar putea îndemna la greșeli. Ai putea reacționa exagerat la un gest sau o vorbă neinspirată. Iar dacă în cercul de cunoștințe cineva se va gândi să-ți facă avansuri, s-ar putea să te întrebi „Ce-ar fi dacă…?'. Ar fi rău, ți-ar pica foarte prost. Păstrează distanța pentru că tentația e mare.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță avertizează în legătură cu impreudențele și excesele. Mici accidente, mici indigestii, dureri de cap – toate sunt posibile luna aceasta. Trebuie să ai mereu în vedere că ești în pericol să comiți imprudențe. Dacă te doare capul, nu te repezi la cel mai tare analgezic. Ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop