Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur semnalează prezența unui tandem neobișnuit în harta ta astrală. Venus și Pluto te vor influența atât în sfera relațiilor personale cât și în domeniul profesional. Cu puterea primită de la acești doi patroni temporari, ar trebui să realizezi ceva deosebit. Află previziunile complete!

Totodată, Venus alături de Pluto – este o combinație care pruduce turbulență. Sunt două tendințe contradictorii. De-a lungul întregii luni, vei avea tot timpul de ales. Vei avea sentiemntul că nu poți echilibra viața personală cu cea profesională. Și chiar va fi greu. Va fi principala provocare luna aceasta. Dar dacă vei reuși, luna august 2018 va fi o lună memorabilă în viața ta.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Profesional vorbind, este o perioadă în care pui bazele unei evoluții favorabile. Este meritul influenței lui Pluto. Ceea ce te poate încurca este influența lui Venus care provoacă emoții, nervozitate, până la isterie. Dacă simți cineva ți se pune împotrivă, probabil că ai vrea să dai cu el de pământ. Nu da! Respiră, numără până la trei, până la zece, până… te calmezi. Nu știi de cine ai putea avea nevoie în viitor.

Pluto este zgârcit și înclinat spre economie. Nu-ți dă bani de cheltuială, dar ți-i pune deoparte. Dacă acum simți că nu ești în largul tău, e de bine. Înseamnă că banii îți vor veni deodată din mai multe părți, în sume semnificative. Nu te impacienta. Ai de unde să tai cheltuieli care nu sunt musai necesare. Cheltuind cu socoteală, te vei alinia la politica obișnuită a semnelor de Pământ.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna august va fi la fel de importantă și în privința vieții private. Taur fiind, probabil că vei fi tentată să dai prioritate muncii. Însă tot din muncă fac parte acele evenimente sociale la care ai de gând să zici pas. Poți cunoaște tot felul de oameni influenți și posibili colaboratori. În plus, dacă nu e momentul să pleci în vacanță, trebuie să te rupi de toate în câte o seară. Altfel, te paște extenuarea.

În dragoste, ești șefa. Partenerul tău te va lăsa să organizezi, să decizi, să alegi. Iar dacă îți pui clar în agendă „de la ora… până la ora…' program de cuplu, e perfect. Ai energie, ai un vârf de inteligență, plus romantismul pe care ți-l dă Venus.

În același fel se întâmplă dacă nu ești într-o relație permanentă. Poți cuceri pe cine îți propui. Atâta doar, că ai putea cuceri pe cineva care nu te interesează cu adevărat. Și apoi, scapă dacă mai poți!

Horoscopul lunar august 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Robustă și sănătoasă ca numele zodiei! Nu exagera cu munca, dormi suficient și nu comite imprudențe. Dată fiind influența lui Venus, ar putea să te ia pe dinainte vreun impuls nesăbuit. Să petreci excesiv, să faci vreo demonstrație riscantă. Și atunci, ar fi consecințe. Dar, în mod normal, n-ai de ce să-ți faci griji luna aceasta. Nici timp n-o să ai să te îmbolnăvești, nici mintea n-o să-ți stea la așa ceva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop