Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător descrie un triunghi deosebit de influent: Eris, Jupiter și Mercur. Succese vor fi, dar va trebui să faci uz de diplomație ca să ți le asiguri. Află previziunile complete!

Eris și Jupiter sunt aliații tăi constanți, previzibili. Mercur e capabil de surprize, dar nu neapărat neplăcute. Depinde cum le iei și cum le valorifici. Mercur se pricepe la bani. Te poți trezi cu o șansă nesperată. Însă n-am zis că Mercur face cadouri. Te va pune la muncă serioasă pentru banii aceia. Va fi o provocare, iar semnele de Foc adoră provocările.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu e loc de negociere: în august colaborarea este cheia succesului. Alianțele de tot felul, oficiale și neoficiale, îți vor garanta reușita. Și nu doar atât. În jur vor fi niște tulburări, niște ape agitate. Aliații cu barca, cu colacul, cu pânzele și vâslele te vor scoate la mal fără să simți. Deci, momentan, lasă ironiile, fii mai amabilă și acceptă orice sfat și orice ajutor.

Nu face schimbări radicale de plan și direcție. Vor fi surprize destule din partea lui Mercur cel impulsiv. Fixează-ți busola și uită-te la ea. Vor fi alții care vor încerca să te devieze. Fii pe fază și menține cursul. Dacă o să apară o oportunitate de câștig semnificativ, fă-i loc printre treburile tale obișnuite. Nu renunța la nimic deocamdată.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nimic spectaculos nu se va întâmpla pe plan personal, nici bun, dar nici rău. Dacă ești singură, te vei simți bine așa încă o vreme. O relație relaxată este să posibil să legi, dar nu te vei implica în ea cu totul. Va fi mai mult o companie plăcută și relaxantă.

În relația de cuplu, dacă acesta este cazul, va fi atâta pace încât aproape că va deveni plictisitor. Dacă plictiseala este o problemă pentru partenerul tău, propune-i să-ți propună. Orice. O ieșire în oraș sau din oraș, o schimbare prin casă, un salt în doi cu parașuta… orice i-ar face plăcere.

Restul vieții sociale va fi într-o relativă picoteală. Dacă vrei să ieși cu prietenele, ele vor fi disponibile și va fi plăcut. Mai schimbați o impresie, o rețetă…

Horoscopul lunar august 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Presiunea pe care o vei simți la sfârșitul zilei în creștet sau în frunte nu e semn de sinuzită și nici de altă boală. Este exact presiunea atmosferică ridicată. Chiar dacă te deranjează, n-are potențial periculos. Ai grijă să te hidratezi, mai ales cu sucuri fresh de fructe. Asta va ajuta și la circulație, unde stai un pic mai prost.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop