Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn

Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn avertizează asupra lui Mercur care, din aliat se transformă în persecutor. Luna aceasta, evită riscurile pe toate planurile. Află previziunile complete!

Pe de altă parte, Luna și Jupiter, care, de obicei, sunt adversarii Capricornului, vor fi mai reținuți. Fă în așa fel încât să elimini variabilele din calcul. Mergi pe căi sigure, verificate. Nu va fi prea greu, pentru că asta fac de obicei semnele de Pământ.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Nu va fi o perioadă rea nci sub aspect profesional, nici în privința banilor. Dar va fi plină de ambiguități. Nu trebuie să ai încredere în toată lumea. Ai nevoie de aliați, dar nu orice fel de aliați. Mergi înainte cu alianțele verificate. Când cineva îți oferă mai mult decât simți că meriți, ceva nu este în regulă. Într-o zi, îți va cere la schimb mai mult decât poți da.

Nu face schimbări majore. Nu-ți lua un job nou dacă pare suspect de avantojos. Nu face o afacere cu perspectiva unui câștig facil. Concentrează-te pe îmbunătățirea tehnicii cu care lucrezi, inclusiv a competențelor tale tehnice.

Nu încerca să înoți împotriva curentului. Deocamdată, fă ce ți se cere, chiar dacă nu ești convinsă. O să-ți fie mai ușor să-ți tragi sufletul și să te pregătești pentru o perioadă mai favorabilă inițiativelor proprii. În felul acesta, nu vei fi afectată nici financiar. Veniturile tale vor merge înainte la nivelul actual, fără pierderi.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Va fi o perioadă darnică în romantism și senzualitate. Cu unele momente de încordare, ale căror cauze sunt în afara cuplului. Dacă simți că nu ai răbdare să-ți asculți partenerul, nu-l repezi, nu e vina lui. Nici a ta. Explică-i calm că nu ești în cea mai bună formă și alege odihna, un film, o plimbare în tăcere.

Dacă ești singură, bucură-te de libertate și independență. Se vor învârti în jurul tău persoane dubioase. Nu accepta invitațiile lor doar din politețe. Și nici nu te lăsa fermecată de aspecte superficiale. Ia totul cu prudență și amână tot ce poți amâna. În final, va rămâne în preajma ta doar cine merită să rămână.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Odihna este mai importantă ca oricând. Și, mai ales, somnul. O să ai momente de vertij și tot felul de senzații contradictorii. De exemplu, o să-ți fie foame, dar n-o să ai chef să mănânci nimic. Rezolvă asta cu fructe, cu shake-uri și, din nou… cu somn. Menține-te într-o stare de echilibru metabolic și asta o să rezolve totul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop