Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu constată prezența Soarelui într-o poziție influentă. Iar asta e deajuns ca să-ți dea luna aceasta super-puteri de tot felul. Dar asta va însemna risc și posibilitate de greșeală. Află previziunile complete!

Este o perioadă favorabilă experimentelor și inițiativelor, mai ales pe plan personal. Totodată, nu trebuie neglijată prezența, într-un colț, a lui Marte care stă la pândă. Din când în când, te va împinge la reacții impulsive și conflicte. Nu-i da voie! Ca semn de Foc, oricum ai permanent asemnea risc.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Până acum, ai privit deseori în urmă și ai regretat ceva din trecut. Ai încercat să reînnozi un fir, să valorifici o experiență abandonată. Asta nu te-a ajutat, te-a ținut pe loc. Luna aceasta te vei desprinde ușor de acel proiect mort și vei merge înainte.

Însă, odată scăpată din lațul trecutului, nu trebuie nici să te proiectezi înainte pe motor turbo. Originalitatea extremă și riscul total sunt împreună ca pulberea și fitilul. Poți ușor să sari în aer. Păstrează super-puterea în faza de teorie. Lasă ideile să se coacă și fundamentează-le bine înainte de a le pune în practică.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai fost într-o perioadă de tatonare pentru o nouă relație, acum se va lămuri. O variantă este că se va da totul pe față și vei avea, oficial, un nou partenet. Cealaltă variantă este că se va lămuri că nu merge, n-are rost și nimeni nu va regreta deloc. Nu ești sub presiune și tocmai de aceea lucrurile se vor clarifica.

În relația de cuplu, nativii în Zodia Leului s-ar putea să-și amețească de cap partenerul. Prea multe idei, prea multe inițiative, prea multe propuneri.

Acum, depinde de partener. Unul născut într-o zodie de aer se va amuza și va alege ce va dori. Unul într-o zodie de Pământ, te va trage de mânecă s-o lași mai încet. Unul într-o zodie de Apă, va începe să se plângă. Iar unul, ca și tine, într-o zodie de Foc, va plusa la nebunia ta.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Prea multă energie, uneori, poate să strice. De exemplu, te vei culca târziu și nici atunci nu vei putea adormi. Rezultatul – oboseală cronică. De asemenea, este posibil să simți tulburări de ritm cardiac. Nu din cauza inimii în sine, ci din cauza unor neurotransmițători care se produc în exces. Remediile naturale, cina cu mult înainte de culcare, o plimbare, o alergare ușoară – este tot ce-ți trebuie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop