Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară semnalează prezența lui Mercur, principalul patron al zodiei. Vei fi activă, adunată, eficientă și asta te va face să te simți fix în apele tale. Află previziunile complete!

Ca semn de Pământ, de asta ai nevoie: de ordine și eficiență. Și nimeni în jurul tău nu pare că vrea să te scoată din ritmul tău bun. Fără grabă, dar și fără timpi morți. Inclusiv familia va fi deosebit de cooperantă și înțelegătoare.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Eficiența și ritmul bun sunt folositoare mai ales în domeniul profesional. Dacă ești într-o perioadă de probă sau în perspectiva unei avansări, vei reuși să-ți dovedești capacitățile. Sigur că vor beneficia și angajatorii de pe urma eficienței tale. Vei reuși să acoperi atât de bine zona ta încât ei vor dormi liniștiți.

Dacă te bate gândul să-ți deschizi o activitate proprie, vei reuși să pui piese importante în puzzle. Cumva, timpul o să-ți ajungă mai bine decât îți ajunge de obicei. O să le faci pe toate, pas cu pas.

Banii vor fi 1:1, de cât ai nevoie, atât vei avea. Poate n-o să pui nimic deoparte luna asta, dar asta să fie ultima ta grijă! Important este că îți vei aduce toate plățile la zi și te vei liniști.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Liniște și pace în jur. Partenerul, familia nu te vor solicita prea tare. Mai mult, îți vor oferi confortul sufletesc necesar. Dacă vor avea nevoie de atenție specială la un moment dat, și-o vor acorda între ei. Deciziile casei le veți lua în acord și le veți îndeplini fără mari discuții.

Chiar dacă nu ești într-o relație romantică, momentan, pentru tine, prietenia are prioritate. Doar cineva la fel de concentrat și echilibrat va putea să avanseze în viața ta fără să te deranjeze.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Chiar dacă nu ți se pare, totuși ai o oarecare încordare. Inclusiv în plan fizic, pe scaunul de la birou și în fața calculatorului. De aici, durerile de spate, de ceafă, de cap și de ochi. Fă pauze scurte și dese: câte cinci minute la fiecare 50 lucrate. Ridică-te de pe scaun, întinde-te, rotește-ți capul. Și nu uita să clipești când stai cu ochii în monitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop