Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță

Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță anticipează o lună surprinzător de activă. Colaborarea va funcționa excelent pe toate planurile. Venus, Saturn și Soarele se vor grupa să te susțină. Află previziunile complete!

Nu e totul de bine, totuși. Dacă te simți obosită și ai vrea să faci o pauză, nu e momentul. Trebuie să mai reziști puțin, pentru că acum ai niște oportunități rare. Trebuie să prinzi din toate câte puțin: progres profesional, consolidare de relații și puțină evoluție personală. Poate că rezultatele rapid vizibile te vor revigora. În fond, nu s-a inventat bariera care să-i oprească pe cei născuți sub semnul aerului.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Așadar, adună-te și ține-te tare. Încă puțin. Se întâmplă ceva în viața ta și n-ai vrea să lipsești la apel. Un proiect își va arăta succesul și acesta ți se datorează. Sau se va face un bilanț provizoriu și se va constata că ai un randament foarte bun. Dacă nu vei fi acolo să culegi laurii, se va împăuna cu ei șeful tău.

În momentul de entuziasm al etalării graficelor, vei putea să ceri și tu ceva. Ca să nu mai vorbim că este foarte posibil să le dea lor prin minte să-ți acorde o primă sau chiar o mărire de salariu.

Să nu mai vorbim despre cazul în care ești în tratative pentru un job nou sau o colaborare nouă. Sau dacă ți-ai depus pe undeva CV-ul. Tocmai acum se pot lansa șansele, pentru că angajatorii ar vrea să intre în toamnă cu schema completă.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, Saturn și Soarele am spus? Atâta strălucire, atâta emotivitate și atâtea răsturnări de situație! Luna asta va fi o telenovelă pentru tine. Dar la sfârșit, vei fi în același loc și cu aceeași zestre ca la început. Atâtea tendițe diferite nu-ți vor da răgaz să te adâncești în vreo extremă. Te vei răsti puțin la partenerul tău, după care vei avea o idee genială. Și, gata, ai și uitat că mai devreme erai nervoasă. La fel și cu copiii.

Iar dacă nu ești într-o relație, sigur vei zăpăci cel puțin o persoană, dacă nu mai multe. Vei da tot felul de semnale și nu vor ști ce să înțeleagă. Să aibă răbdare până la toamnă, că nu mai e mult. Atunci o să le spui tu clar ce vrei.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Nu amesteca prea multe deodată. Nu amesteca băuturi dacă mergi la vreun party. Nu alrga pe tocuri, nu mânca dulce cu sărat, cu gras, cu iute. Nu încerca să conduci, să asculți la tradio și să vorbești la telefon în același timp. De aici pot să-ți vină problemele: de la încercarea de a face totul și de a-ți satisface toate poftele deodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop