Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător anticipează o perioadă tonică și plină de satisfacții. Cu achiziții și realizări care o să-ți facă plăcere. Soarele te ajută să obții rezultate durabile. Află previziunile complete!

Nu face economie de energie, pentru că ai de unde da. Toate realizările tale vor fi în legătură directă cu ceilalți. În echipă vei fi mai eficientă decât pe cont propriu. Semnele de aer au uneori tendința de a lua singure într-o direcție spontană. Fă excepție în lune august.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Luna august este foarte bună pentru investiții. Dacă ai o activitate proprie care necesită mijloace suplimentare, acum e momentul. Ai inspirație, ai oportunități. Totodată, fii pe fază la ocaziile de a-ți lărgi cercul de relații profesionale. Din toate părțile poate să apară ceva interesant și util.

În această perioadă, Mercur cere să ai încredere în tine. Te va provoca, îți va pune în față sarcini grele. Nu trebuie să dai înapoi, pentru că ai pierdut pe termen lung. Apucă-te și o vei scoate la capăt cu ajutorul celor care ți-au fost întotdeauna aliați.

Chiar dacă plănuiești o scurtă vacanță, aceasta nu te încurca în progresele de la muncă. Este timp și pentru una, și pentru alta. Banii de care dispui îi vei cheltui foarte inteligent. Chiar dacă nu este vorba de o achiziție majoră, ci de vacanță. Vei ieși foarte bine cu costurile și va merita din plin cheltuiala.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, perioada următoare va fi foarte interesantă pentru tine. Și plină de provocări. Vei cunoaște persoane interesante. Sau vei cunoaște laturi interesante ale unei persoane deja cunoscute. Depinde de tine dacă vrei să mergi înainte și să să transformi o relație oarecare într-una romantică.

În cuplu, diversitatea va alunga plictiseala. Ieșirea pentru un timp din cadrul obișnuit va face bine relației. Poate este bine să petreceți câteva zile în doi, dar și într-un grup de prieteni vă puteți distra de minune. Banii vă ajută să vă îndepliniți amândoi micile dorințe de vacanță. Deci nu va fi motiv de dispută.

În general, e binme să nu analizezi prea mult. Dacă cineva din familie, mai ales copiii, îți cer ceva ce poți da, atunci dă fără să mai pui întrebări. Toată lumea va fi mulțumită cu asta, mai ales tu.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Profită de tonusul psihic bun și fă ceva sport. Ieși în natură, fă un traseu lejer pe munte, mergi cu bicicleta, înoată. În ultimul timp, muncind static, s-ar putea să fi simțit că-ți pierzi mobilitatea. De asemenea, ai uitat să respiri adânc ca să te oxigenezi bine. De aici pot veni dureri de cap, de ceafă, de spate. Puțin sport, inclusiv gimnastica de înviorare de dimineața, vor face minuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop