Horoscopul lunar august 2018 pentru Berbec: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar august 2018 pentru Berbec notează că Soarele, patronul tău, împarte poziția de influență cu Venus și cu Mercur. Influența lor pozitivă se va manifesta atât în carieră, cât și în dragoste. Află previziunile complete!

Se petrec schimbări pentru care te-ai pregătit și pe care le-ai așteptat. Iar dacă nu știi despre ce este vorba, înseamnă că te-ai concentrat prea tare pe munca de zi cu cu zi și ai pierdut din vedere tabloul general. Oricum, momentul nu este pierdut. Ai susținere din partea celor mai puternici aștri. Și, ca semn de Foc, vei ști să iei startul în urma altora și să ajungi înaintea lor.

Horoscop lunar august 2018 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

În luna august, Berbecii vor avea ocazia să lege relații foarte utile în doemniul profesional. Dacă lucrurile nu se schimbă spectaculos pe moment, se schimbă, totuși premizele pentru viitorul apropiat.

Spre sfârșitul lunii, intră în harta ta astrală Eris, care acționează oarecum ostil. Până în acel moment, îți poți consolida situația. Apoi, în ultimele zile, nu mai lua decizii importante.

Mercur se va ocupa de banii tăi și îți va facilita un câștig important. Însă te va face și puțin impulsivă în cheltuirea banilor. Dacă nu te grăbești să-i blochezi într-un depozit sau într-o achiziție majoră, cum vin, așa se duc.

Tot Mercur este cel care te îndeamnă să te etalezi, să demonstrezi și să ieși zgomotos în față. Spre sfârșitul lunii, când Eris vine cu influență negativă, totul se poate întorce împotriva ta. Este posibil să fi spus deja prea multe și să-ți fi devoalat niște planuri care trebuia să fie secrete. Ai grijă pas cu pas să nu faci asta.

Horoscop lunar august 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Sfera relațiilor personale va fi mult mai dinamică decât cea personală. Venus, unul dintre guvernanții Berbecului de luna aceasta, va avea un cuvânt important de spus. Venus se ocupă cu dragostea și cu farmecul personal. Dar tot Venus răspunde de isterie și de impulsivitatea emoțională.

În familie, nu lua decizii importante fără să te consulți, măcar de formă, cu partenerul. Nu reproșa sistematic tot ce-ți trece prin minte că nu e perfect. Dacă respiri adânc și numeri până la trei, totul capătă altă lumină.

Dacă nu ești într-o relație, vei simți tentație după tentație. Fiecare persoană disponibilă ți se va părea mult mai mult decât este de fapt. Nu te grăbi să faci gesturi prea explicite și nu te angaja nicicum deocamdată. Pune un semn și revină peste câtva timp, când vei putea gândi mai la rece.

Iar dacă ești într-o relație și simți vreo tentație lăturalnică, fă un duș rece și lasă să treacă momentul periculos.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2018 pentru Berbec avertizează că luna aceasta impulsivitatea e singura care-ți poate crea probleme. Accidentele sunt un risc. De asemnea, ești în pericol dacă întreci măsura cu băutul și petrecutul. Trebuie să te odihnești suficient și să nu faci nimic din ce nu ar face prietenul tău cel mai plictisitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop