Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion

Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion arată o perioadă plină de mister, de romantism și ambiguități. Uranus, patronul tău, va împărți influența cu Venus care ți-e puțin ostil. Află previziunile complete!

Vei fi în situații care îți vor da sentimente amestecate. Va fi interesant totul, la un loc, dar în multe împrejurări îți va fi greu să decizi. Rezolvarea: nu lua decizii importante. Oricum, semnele de apă sunt obișnuite cu nehotărârea.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

De un lucru nu vei pueta să te plângi: de bani. Numai că va trebui să sacrifici ceva pentru ei. Din timpul liber, din hobby-uri și din relațiile personale.

Va trebui să rezolvi mai întâi dilemele. Să alegi cărei direcții vrei să-i dai prioritate. Poți să aprofundezi un proiect și să-ți sporești competențele. Sau poți să faci mișcări discrete în sensul avansării în schemă. Sau, altă variantă, poți să remorchezi pe cineva cu tine, ca să-ți plătești o datorie morală. Tu alegi.

Partea bună este că nu se va amesteca nimeni în treburile tale și nu va încerca să te influențeze. Dacă până acum ai avut impresia că unii vor să-ți forțeze mâna, acum asta va înceta.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O să apară ceva nou încă din primele zile ale lunii. O să ți se pară interesant, deși n-o să-ți dai seama unde duce. Fie vei intra într-un nou cerc de cunoștințe, fie vei descoperi o nouă arie de interes. Cum ești o fire practică, te vei întreba la ce poate să-ți ajute. Încă nu se știe, dar intuiția îți va spune că ești pe un drum bun.

Nu vei ști nici dacă te afli în pragul unei noi relații romantice sau doar în prezența unui flirt. Și asta se va lămuri mai târziu. Lasă toate posibilitățile deschise.

Dacă ești într-o relație stabilă, probabil că, împreună cu partenerul, vei găsi valențe noi cuplului vostru. În privința copiilor, vor apărea idei noi pentru viitorul lor. Prea fanteziste? Prea hazardate? Încă nu se știe. Nu le da cu totul la o parte. Tocmai pentru că nu se știe.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Și aici va fi amestecat. Mai ales ideile tale despre starea ta de sănătate vor fi foarte țopăitoare. Îți vor trece prin minte tot felul de ipoteze. Dar momentele de îngrijorare vor fi date la o parte de tonusul bun. Vei fi tentată să pleci urechea la oameni prpăstioși de parcă i-ar plăti cineva să te sperie. Greșit! Ai vreo întrebare? Mergi la doctor, fă-ți analizele și liniștește-te.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop