Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător identifică un interes sporit pentru aspectele personale ale vieții, care vor trece înaintea celor legate de carieră. Sunt chiar indicii că vei fi predispusă la distracție și cheltuială.

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE

Charisma ta personală este atât de puternică în februarie încât vei atrage atenția chiar mai mult decât îți dorești. Dragostea, pur și simplu, te vânează.

În cuplu, este posibil să te simți copleștită, sufocată. Ești o fire independentă, ai nevoie de spațiu, de liberatate de decizie, iar prezența exagerată a partenerului tău s-ar putea să nască o stare conflictuală. Dacă nu faci ceva regretabil, tensiunile o să treacă până la sfârșitul lunii.

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Nu se văd nori în zona carierei tale, dar nici mare strălucire. Este o perioadă de stagnare, poate de relaxare după o perioadă mai grea.

Cum luna aceasta te preocupă mai mult aspecte ale vieții personale, este suficient să faci ceea ce faci de obicei la muncă, fără să inițiezi proiecte deosebite.

Nu te implica în discuții al căror subiect nu-l cunoști suficient ca să nu te dai de gol că ești distrată.

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător: BANI

În luna februarie vei fi protejată de grijile materiale. Mai mult, este un timp prielnic pentru investiții. Ocazia va veni de aproape, din familie.

Dacă aștepți restituirea unei sume date cu împrumut sau plata unei lucrări prestate, banii se pare că vor veni la sfârșitul lunii.

Horoscopul februarie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Sănătatea clar nu va fi o problemă în februarie. Ai suficientă vitalitate încât să gestionezi turbulențele emoționale care vor apărea în cuplu.

Pentru că ești puțin agitată și confuză, ți-ar prinde bine un curs de Yoga, meditații, exerciții de respirație sau orice altceva îți poate ordona energiile.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop