Horoscopul februarie 2017 pentru Pești: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești anunță o perioadă în care vei fi foarte implicată profesional. Aspectele personale și familiale vor fi rezolvate pe măsură ce apar.

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE

În februarie, majoritatea planetelor se va afla în partea de Est a hartei tale astrale. Dragostea îți este la îndemână dar nu te amețește. Ești interesată mai mult de comunicarea pe lungimi de undă înalte decât de o relație amoroasă.

Cuplurile stabile vor beneficia de multă înțelegere, mai ales de natură spirituală și mai puțin de natură sexuală.

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Luna aceasta chiar va fi importantă pentru cariera ta. Realizările care vor veni vor avea o componentă spirituală consistentă, ceea ce tu îți dorești întotdeauna. Vei coagula oameni importanți în jurul proiectelor tale.

Vei începe niște proiecte prea mari ca să le și finalizezi până la sfârșitul lunii. Dar, pentru că vei avea viziunea necesară să le configurezi o structură de bază solidă, finalizarea care va veni ulterior îți va fi la îndemână, chiar dacă vei mai pierde din enrgia de acum.

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești: BANI

Planeta Marte nu-ți este favorabilă luna aceasta. Nu vei suferi de lipsuri, dar trebuie să fii precaută: fără angajamente pe termen lung, fără rate, fără promisiuni, fără bani dați cu împrumut.

Bazează-te mai mult pe satisfacțiile de ordin intelectual și spiritual și amână-ți proiectele care țin de bani. Nu va fi pentru multă vreme.

Horoscopul februarie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Pentru că ai un nivel ridicat de energie și vitalitate și pentru că sistemele organismului tău sunt într-un echilibru solid, îți permiți să prelungești puțin programul de muncă sau să iei parte la evenimente sociale solicitante.

Stai bine cu imunitatea, deci nu ai motive să eviți aglomerațiile, nici călătoriile, dacă se ivește ocazia.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop