Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion arată foarte bine în casa familiei, dar nu la fel de bine în casa carierei. De aceea, va trebui să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta personală și să ții deocamdată în umbră ambițiile.

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE

Contextul și solicitările în privința dragostei ți se vor schimba cu rapiditate în cursul acestei luni. La un momnet dat, Scorpionul va căuta inteligență și comunicare în dragoste.

În alte momente, își dorește emoție și grijă din partea partenerului. De asemenea, socializarea și distracția împreună cu partenerul te vor interesa și te vor atrage.

Așa că peisajul va fi colorat și se va schimba rapid, ceea ce înseamnă că rutina și plictiseala nu vor amenința cuplul.

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Dacă ești în căutarea unui job, îl vei găsi într-o localitate apropiată, cu ajutorul familiei și al prietenilor. Nu este, însă, ceea ce îți dorești ci mai degrabă o rampă de lansare, un loc în care vei învăța câteva lucruri noi și utile și vei cunoaște oameni prin intermediul cărora vei accede la ceva mai aproape de ceea îți dorești.

Pentru cei angajați deja, urmează o perioadă de relativă stagnare, în care nu se va materializa mai nimic important, dar se vor acumula premisele pentru un progres ulterior.

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion: BANI

Nimic spectaculos nici în privința banilor. Adică nu se întrevăd mari câștiguri, dar nici pierderi sau dificultăți majore.

Poți folosi această perioadă să-ți redimensionezi bugetul și să depistezi niște cheltuieli periodice pe care le poți reduce sau chiar elimina. Asta îți va prind bine pe viitor, chiar dacă banii se vor înmulți.

Horoscopul februarie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Cel puțin în prima jumătate a lunii starea ta generală nu va fi una excelentă. Trebuie să te odihnești și să te hrănești corespunzător.

Nu va fi cazul de medicație, dar e bine să ai în casă câteva ceaiuri, lămâie și alte remedii naturale care ți-au ajutat de obicei.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop