Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător prevede că, luna aceasta, te vei concentra mai mult asupra casei tale și asupra aspectelor de ordin personal ale vieții. Este o perioadă favorabilă reamenajărilor și sporirii confortului.

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE

Dacă ești singură, vei avea niște oprtunități la care încă nu te-ai gândit. Dragostea e pe undeva, pe aproape. Fie aproape în spațiu – în cartierul tău, la câțiva pași de casă – fie în cercul de cunoscuți apropiați.

Ceea ce te interesează acum într-o relație romantică este inteligența, este compatibilitatea emoțională. Dacă ești căsătorită, urmează o perioadă de înțelegere mai profundă ca de obicei, de redescoperire reciprocă. Este posibil să decideți să aveți (încă) un copil.

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

În perioada care urmează, nu vei munci atât cantitativ cât calitativ. Vei fi receptivă la dobândirea de cunoștințe noi, la asimilarea noutăților tehnice.

Interesul tău pentru cunoaștere va depăși aria profesională. Te vor atrage culturi diferite, vei căuta expozițiile, filmele sau chiar magazinele care importă mărfuri de peste mări și țări. Este posibil să faci și o călătorie în acest sens.

Aspectul din această lună al planetelor este favorabil studiului. Dacă ești într-o formă de învățământ, în februarie vei avea o capacitate foarte bună de a învăța și vei promova examene importante.

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător: BANI

În privința banilor, nu este cea mai bună conjunctură astrală pentru cheltuieli mari sau angajamente financiare pe termen lung.

Pentru că ești într-o perioadă de interiorizare a energiei, nu banii vor fi punctul forte al lunii ci acumulările de ordin intelectual. Concentrează-te pe acestea, pentru că, pe viitor, îți vor aduce inclusiv bani.

Horoscopul februarie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Până pe data de 18, vei sta bine cu sănătatea. După această dată, însă, va trebui să ai mai multă grijă cu programul de odihnă dar și cu starea emoțională.

De asemenea, trebuie să fii atentă la alimentație pentru că ești ușor predispusă să iei în greutate. Dacă deja urmezi un regim pentru scăderea greutății, tentațiile de a-l încălca vor apărea la tot pasul, odată cu nevoia de compensare a indispoziției emoționale. Ia-ți preacauții și evită ispitele.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop