Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn anunță o perioadă în care te vei dedica mai mult problemelor personale și celor legate de casă. Cariera va fi pe planul al doilea.

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn nu indică o preocupare specială pentru dragoste. Vei avea mult farmec, mult magnetism, dar vei fi insensibilă la interesul care ți se va arăta.

Dacă ești într-o relație stabilă, în luna februarie aceasta se va caracteriza prin maturitate, tihnă, înțelegere. Poate că nu se va întâmpla nimic spectaculos între tine și partenerul tău dar vă veți simți bine împreună și veți avea o comunicare mai profundă decât orice declarație de dragoste.

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Sunt posibile schimbări la vârf în compania în care lucrezi. Nu te exprima până când informația nu devine oficială. Nu te grăbi să iei decizii până când nu înțelegi imlicațiile schimbărilor asupra ta. Dacă simți nevoia să te îndrepți spre alte orizonturi, organizează-ți cu calm plecarea.

Capricornii care lucrează în marketing și în vânzări vor avea o lună bună, pentru că sunt charismatici și abili în comunicare.

Dacă ai planuri de schimbarea direcției în carieră, luna februarie nu este cea mai potrivită pentru acțiune. Folosește-ți plusul de atractivitate pentru a prospecta mediile profesionale care te interesează și pentru a-ți crea conexiuni.

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn: BANI

În luna februarie, pur și simplu, vei simți banii, vei intui exact de unde pot veni. Vei fi foarte abilă în obținerea dar și în folosirea lor eficientă.

Familia, în special partenerul de viață vor juca un rol important în dobândirea câștigurilor. Fie îți vor intermedia oportunități de câștig, fie îți vor transfera direct în contul unei prestații sau al unei investiții ulterioare.

Vor exista niște solicitări venite peste rând, dar le vei rezolva fără să-ți cheltuiești banii.

Horoscopul februarie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

În luna februarie nu vei avea probleme de sănătate. Vei sta bine cu energia și vitalitatea. Obiectivul va fi să-ți menții forma, prin exercițiu fizic – care poate însemna și mers pe jos în pas alert – și, dacă obișnuiești, prin meditație.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop