Horoscop weekend: Care sunt planurile pe care le au zodiile pentru acest sfârșit de săptămână

Un weekend amestecat care, mai degrabă, pregătește chestiuni pentru ceea ce va urma. Curaj. O să fie bine până la urmă.

Horoscop Berbec
Zilele acestea trebuie să înveți lecția răbdării. Curând, la job, vei avea nevoie de această calitate. Vei primi task-ul să faci training noilor angajați. O să fie interesant.

Horoscop Taur
Lasă deoparte ura, invidia și sentimentele negative. Nu faci altceva decât să atragi energii negative, iar acestea sunt ultimele care-ți lipsesc în acest moment.

Horoscop Gemeni
Succesul și fericirea îți sunt principalele preocupări astăzi. Din punct de vedere material, totul îți merge uns. Ideile tale inedite vor fi premiate.

Horoscop Rac
Atenție mare la atitudinea pe care o ai în acest weekend. Nu-ți folosește la nimic să fii violent. Încearcă să te relaxezi și ai să vezi că se vor relaxa și cei din jurul tău.

Horoscop Leu
Ești plin de energie astăzi, folosește-o ca să faci lucruri productive. Fă lucruri noi și pentru tine, îți vei mulțumi în viitor.

Horoscop Fecioară
Astăzi ești pus la încercare. Vei primi tentații multe și bine ar fi să te abții. Nu știi ce vremuri vin, mai bine ai pune niște bani deoparte. Știm că nu-ți este greu să faci asta.

Horoscop Balanță
Nu te aștepta că vei primi lucruri gratis. Tot ce reușești este obținut prin multă muncă, așa că înarmează-te cu răbdare. În plus, folosește acest weekend ca să te odihnești.

Horoscop Scorpion
Ai grijă să citeşti corect printre rânduri şi să poţi reacţiona adecvat la interacţiunile cu şefii. Ai încredere în intuiţia ta şi rămâi permanent în gardă.

Horoscop Săgetător
Ești foarte emotiv astăzi, iar acest lucru te va face să spui lucruri pe care mâine le vei regreta. Pe de altă parte, este o zi numai bună ca să începi câteva cursuri de dezvoltare personală.

Horoscop Capricorn
Astăzi nu găsești răspunsurile pe care le cauți. Ia-ți câteva clipe de răgaz pentru a te gândi serios la ce trebuie de făcut. O oră de claritate te poate scuti de luni întregi de efort și suferință.

Horoscop Vărsător
Nu lua asupra ta deciziile greșite ale altora. O mână de ajutor e oricând binevenită, asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-un erou.

Horoscop 11 iulie 2019 Pești
Ai șansa unui succes surprinzător pe plan sentimental. Persoane ce păreau a fi total dezinteresate dau semnale contradictorii sau chiar flirtează cu tine. Nu ai nimic de pierdut, așa că bine ar fi să-i dai apă la moară.

Credit foto: Revista Avantaje

EXCLUSIV AVANTAJE: Natalia, fiica lui Dorin Mateuț, recunoaște că toate stângăciile trecutului ei sunt de fapt…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop