Horoscop vineri 29 iulie, conflicte din cauza orgoliilor

Horoscop vineri 29 iulie, CUADRATURĂ între Neptun și Uranus. Încăpățânare, conflicte, orgolii. Ne contrazicem cu cei din jur, lupte în argumente. Nu iese nimeni învingător.

BERBEC

Veți fi foarte nervoși câteva zile de acum încolo. Mare atenție ce și cât spuneți. Vă deranjează o etichetă care vi se pune, un sfat: luați totul ca pe o glumă, ca să treceți mai ușor. Conflict cu cei dragi.

TAUR

Se spun vorbe grele, se scapă energii de sub control chiar în viața personală. Cineva vă rănește, nu sunteți pregătit pentru asta.

GEMENI

Revin din urmă efectele unor greșeli din trecut. Plătiți pentru ceva ce ați făcut în urmă cu ani de zile. Un conflict renaște, o ceartă cu cineva se reaprinde.

RAC

Discuție neplăcută cu cineva. Nu auziți lucruri minunate, sunt remarci invidioase. Picături de otravă care vă pot tăia din elan.

LEU

Vă simțiți bine, dar trebuie să fiți mai atent la ce spuneți. Sunteți puțin mai nervos din cauza unor decizii de natură profesională.

FECIOARA

Vă încearcă niște sentimente ciudate, frici, fobii. S-ar putea să aveți niște discuții cu anumite persoane care au multe să vă spună.

BALANȚA

Aveți planuri mari de viitor, vreți o mare schimbare în viața voastră, sunteți pregătit să puneți punct și să o luați pe un alt drum. Sunteți oare conștient de riscurile care vin din asta? Vă puteți asuma așa ceva?

SCORPION

Folosiți încăpățânarea de azi într-un sens pozitiv. Blocajul din viața voastră s-a terminat, ați așteptat destul. Ați găsit o cale de a distruge piedica din calea voastră.

SĂGETĂTOR

Găsiți o idee de succes care o să vă ajute. Este benefic pentru voi, sunteți în fața unei acțiuni care arată cât de independenți sunteți. Demonstrați celor din jur că sunteți valoros.

CAPRICORN

Mici blocaje în anumite planuri, neînțelegeri cu persoana iubită. Aveți nevoie de răbdare, diplomație și toleranță. Relația de cuplu nu mai mergea foarte bine, dar astăzi se deblochează un prag.

VĂRSĂTOR

Discuții cu persoane din generații diferite, legate de bani și bunuri. Se iscă probleme și conflicte, foarte probabil este și o lipsă de respect.

PEȘTI

La job stați pe un butoi cu pulbere, există atitudini impulsive, cineva vă tratează superior ceea ce vă scoate din minți. Discuții aprinse, cuvinte dure, luptă de orgolii.

Citește și:

Compatibilitate Pești. Zodiile cu care se potrivesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop