Horoscop 28 iulie, LUNA NOUĂ în Leu: intuiție majoră în relațiile de dragoste

Horoscop 28 iulie, LUNA NOUĂ în Leu: impact major asupra noastră, Se aprinde o flacără undeva în viața noastră.

BERBEC

Se aprind toate motoarele ambiției, este o mare luptă de orgolii. Dorința voastră de afirmare este dublă. Toată energia se duce către afirmare cu șanse mari de reușită. Vă doriți cu tot dinadinsul o victorie.

TAUR

Luna Nouă este într-un sector familiar, intim. Este o reuniune de familie, aveți ceva de sărbătorit. Există un motiv de sărbătorit. Cu bucurie și fericire.

GEMENI

Puteți avea o revelație, o idee cu privire la un mare semn de întrebare pe care îl aveați de ceva timp. Aveți curajul de a spune lucrurilor pe nume, nu ați avut curaj altă dată, dar astăzi ieșiți la înaintare cu tot ceea ce ați ținut secret.

RAC

Ați trecut prin atâtea în ultima perioadă încât a venit vremea să spuneți, vai ce bine m-am descurcat. Ați gestionat foarte bine crizele din viața voastră. Sunteți de admirat…

LEU

Este momentul să vă faceți planuri pe termen lung, visați frumos, se liniștesc apele în viața voastră personală, vin vești bune. Vă simțiți atotputernici.

FECIOARA

Luna Nouă are la voi un rol ciudat: vă dă o anume intuiție, un pont. Vi se deschid căi noi, vedeți lucrurile într-o altă perspectivă. Se clarifică ceva în viața voastră.

BALANȚA

Sunteți tracasați de un sentiment nou, pe care nu l-ați mai experimentat până acum. Vi se risipesc anumite frici. Vă ajută o persoană să depășiți anumite probleme.

SCORPION

Puteți trăi un eveniment special, primiți vești bune, luați decizii excelente. Sunteți printre cei mai bine ajutați de această Lună Nouă. Se schimbă registrul vieții voastre. Ceea ce se vede este ceva wow…

SĂGETĂTOR

Intrați în legătură cu foarte mulți oameni sau sunteți înconjurați de persoane multe. S-ar putea să fiți mentorul unor oameni, aveți adepți și ucenici în preajmă care vor să afle lucruri de la voi.

CAPRICORN

Sunteți precum un șarpe care și-a schimbat pielea, iar acum sunteți un om nou. V-ați transformat profund, ați descoperit la voi alte calități.

VĂRSĂTOR

Cineva care vă iubește vă împinge de la spate să reușiți, să depășiți un obstacol, vă motivează. Ambiția și voința vă sunt stimulate, nu trebuie să vă lăsați.

PEȘTI

Luna Nouă este într-un sector profesional, ceea ce vă dă curaj și tupeu de a cere ceva de la șefi. Aveți încredere în voi înșivă. Nu luați în seamă concurența, sunteți cel mai potrivit în locul acela.

Citeste și:

Cu cine trebuie să te căsătorești, în functie de zodia ta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop