Horoscop miercuri 20 iulie, surprize neplăcute

Horoscop miercuri, 20 iulie, răsturnări de situații, crize și neplăceri, probe de încercare. Planuri date peste cap, surprize neplăcute.

BERBEC

Aveți un sentiment ciudat de dilemă, nu știți cui să dați prioritate în viața voastră. Unii se gândesc la carieră, alții pun viața personală, copiii și familia, pe primul loc. Este o decizie grea, intuiția vă joacă feste. Trebuie să faceți o alegere.

TAUR

Este o zi de succes, dar ciudată. Se schimbă radical o relație din viața voastră. O priviți altfel, se poate să fie o schimbare în bine, se elimină blocajele de comunicare.

GEMENI

Sunteți liberi și liniștiți. Tocmai ați realizat că vă place ceva nou, nu erați conștienți de acest talent de-al vostru. O să scoateți la înaintare acest talent. Ieșiți cu el în lume.

RAC

Sunteți primii vizați de acest eveniment de azi, vă simțiți bizar, nu vă găsți liniștea și nici locul. Vreți să vă afirmați, poate fi ceva legat de viața personală, sunteți mai atractivi și mai pasionali.

LEU

Se întoarce o durere de altădată, o probleme de sănătate revine. Îngrijorări legate de viața de familie, primiți reproșuri din partea cuiva.

FECIOARA

Scăpați de o stare de apăsare, poate fi ceva legat de viața voastră sentimentală. Vine ceva către voi o chestiune nouă care e mai mult o amăgire, minciună, manipulare.

BALANȚA

Se schimbă o situație în viața voastră, se întoarce roata brusc, taman pe dos. E posibil să fie și intervenția cuiva în viața voastră.

SCORPION

Pluto este guvernatorul vostru, iar astăzi se amplifică un vis. Devine obsesie sufocantă, patimă. Este dorința de a obține ceva cu orice preț. Vă duceți într-o zonă ciudată, dar se pare că ați mai fost în situația asta.

SĂGETĂTOR

Aveați o frică obsedantă care vă ținea pe loc. Astazi vă eliberați de acest blocaj, veți ieși dintr-o belea mare, scăpați de ceva care vă sufoca.

CAPRICORN

Sunteți răscoliți, întorși pe toate fețele, vă aduceți aminte de ceva, o luați încă o dată la încercare. Doar că acum sunteți mai experimentați, ați crescut. E o lecție de viață.

VĂRSĂTOR

Sunteți obosiți, s-au adunat multe reponsabilități domestice, la job, sunteți la capătul puterilor. Ați putea claca, oboseala devine boală atunci când exagerăm. Este burn out ceea ce simțiți.

PEȘTI

Viața sentimentală este zdruncinată astăzi. Poate vă treziți la realitate, este un adevăr care este mai greu de acceptat. Deschideți ochii și vedeți că ați alergat după o himeră. Ați fost mințit, vi s-au ascuns lucruri. Este o întoarcere a balanței într-o relație.

Citeste și:

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop