Horoscop Urania, 18 – 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului

Horoscop Urania, 18 – 22 iulie. Soarele va intra în zodia Leului. Iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va reprezenta un factor de consolidare pe baza sentimentelor puternice și sincere ale legăturilor de familie, instaurând un soi de vocație casnică și domestică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

TAUR

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul comunicării și va crea un climat favorabil acumulării și consolidării unor cunoștințe necesare în procesul educativ sau în scopul perfecționării personale pentru muncă și viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

GEMENI

Între 18 iulie, după ora 14:18, și seara zilei de 20 iulie, neînțelegeri minore, controverse cu unul sau mai mulți prieteni în contextul unei activități comune (proiect) care trece prin momente delicate din cauza proastei ei gestionări de către un apropiat de-al Gemenilor (greșeli de abordare, lipsă de experiență, incompetență, interese ascunse).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

RAC

Între 18 iulie, după ora 14:18, și seara zilei de 20 iulie, agitație în contextul vieții profesionale, provocări cu care nativii s-au obișnuit, decizii care nu-i fac simpatici în ochii colegilor sau care vor provoca reacții ostile și dezaprobare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

LEU

Între 18 iulie, după ora 14:18, și seara zilei de 20 iulie, tumult de idei, de controverse, de dialoguri „încinse', purtate de pe poziții opuse, însoțite de o „ploaie' de argumente, dar cu mici șanse de a rezolva contradicțiile sau de a-i convinge pe cei implicați în dialog de logica și de evidența faptelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

FECIOARA

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va crea un climat de comunicare, de armonie și de siguranță în relațiile de prietenie. Șansă ca aceia tineri să fie luați sub aripa protectoare a unei persoane importante, dar atenție la acest gest util și plăcut care s-ar putea să-i coste mai mult decât merită prin ceea ce li se va pretinde în schimb, din 25 iulie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

BALANȚA

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa relațiilor de prietenie, accentuând orgoliul și vanitățile în întâlnirile nativilor cu prietenii lor pe care vor încerca să-i impresioneze prin morga, statutul și alura lor impozantă (mai mult sau mai puțin justificată). Un rol asemănător îl va avea, între 22 iulie și 23 august, și Soarele care va introduce, însă, și o notă particulară, proprie lui, de protecție de la oamenii puternici (prin valoare personală sau prin statut social).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

SCORPION

Între 18 iulie, după ora 14:18, și seara zilei de 20 iulie, enervări la locul de muncă pe fondul unor disfuncții cu care nativii s-au mai confruntat, motiv pentru care aceștia ar trebui să le privească cu umor sau cu înțelepciune din moment ce ele persistă și par greu rezolvat în aceste câteva zile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

SĂGETĂTOR

Între 18 iulie, după ora 14:18, și seara zilei de 20 iulie, Săgetătorii, în postura de părinți, vor manifesta revoltă în fața derapajelor copiilor lor: dialoguri aspre, măsuri punitive; părinții vor schimba registrul discuțiilor prin felul în care vor înțelege și privi un eveniment și natura argumentele invocate din dorința de a face ordine ori de a-i trezi la realitate pe cei tineri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

CAPRICORN

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul relațiilor parteneriale care vor fi marcate de amabilitate dar, după 25 iulie, situația se va complica și, de la aceiași oameni sau de la aceleași premize (dialoguri, negocieri, relații contractuale, dușmănii, procese), se poate ajunge la situații stupide și la evoluța nefericită a unui început (relativ) onest sau profitabil.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

VĂRSĂTOR

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa relațiilor parteneriale, complicând dialogul prin apariția unor persoane care vor încerca să lase impresia că sunt „importante'; aroganța poate apărea însă și în comportamentul celor apropiați, care nu erau așa până mai ieri, dar care, acum, abordează această strategie pentru intimidare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

PEȘTI

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul relațiilor sentimentale „dând apă la moară' trăirilor excesiv de intense și de puțin motivate, care nu le vor face bine nativilor pentru că le vor răscoli suferințele mai vechi prin activarea amintirilor apoi prin ecoul lor în plan mental și fiziologic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 iulie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop